"Top Gun: Maverick" og "Mission: Impossible 7" udskudt

De to Tom Cruise-blockbusters lander lidt senere end planlagt i biograferne.

Kort før nytår gik superstjernen Tom Cruise ganske forståeligt amok under optagelserne til den syvende (og stadig unavngivne) "Mission: Impossible"-film, da et par kolleger bag kameraet ignorerede produktionens corona-forholdsregler ved at stå for tæt sammen ved en monitor.

Men uanset hvor arrig og højtråbende den snart 59-årige Cruise bliver, så kan han ikke få coronapandemien til at blive forlegen og klappe i. Og virussen, som allerede har udskudt "Top Gun: Maverick" adskillige gange, skubber nu nok en gang et par af Cruises film længere væk i kalenderen.

"Top Gun: Maverick" var udset til at få biografpremiere i juli i år. Men Paramount Pictures har netop annonceret, at den nu først lander i biffen til november.

Læs også: "Top Gun: Maverick" - se den nye vilde trailer

Udskydelsen af den længe ventede "Top Gun"-fortsættelse skaber en dominoeffekt, og som konsekvens er den syvende "Mission: Impossible"-film samtidigt blevet udskudt fra november i år til maj 2022.

Hvis planen ikke påvirkes nok en gang, så kommer den ottende "Mission: Impossible"-film i øvrigt i juli 2023, mens fantasy-filmen "Dungeons and Dragons" med bl.a. Hugh Grant og Chris Pine får premiere i marts 2023.

"Top Gun: Maverick" instrueres af Joseph Kosinski, som også lavede sci-fi-thrileren "Oblivion" med Cruise samt "Tron: Legacy", mens "Mission: Impossible 7" instrueres af Christopher McQuarrie, som også gav os "Mission: Impossible - Rogue Nation" og "Mission: Impossible - Fallout".

Kommentarer

"Top Gun: Maverick" og "Mission: Impossible 7" udskudt

 • ★★★2

  Trist. Top Gun havde sgu lunet lidt her i den forfrosne danske sommer :(

  gi-jones13-04-21 09:59

 • 0

  Også mindre fedt for Paramounts nye streamingtjeneste, hvis ene salgspunkt var, at nye Paramount-film kom på tjenesten 30-90 dage efter premiere i biografen. Knap så fantastisk start for dem :)

  steadi13-04-21 10:58

 • ★★★0

  I hvor lang tid gemmer, man/nogen, film? Er der historier?

  The Cabin in the Woods(2011) er den eneste, jeg kan komme i tanke om så'n lige (noget med et par år på hylden?)

  Gasivodo13-04-21 20:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen