Disneys "Cruella" får PG-13-rating

Den pels-elskende skurks forhistorie bliver både dyster og voldelig!

Disneys kommende "101 dalmatinere"-spin-off "Cruella" får en PG-13-rating i USA, hvilket betyder, at dele af filmen vurderes at være upassende for præ-teenagere. Den samme rating gjorde sig i øvrigt gældende for "Mulan"-remaket.

Ratingen skyldes angiveligt, at "Cruella" indeholder "vold og tematiske elementer". Dermed henvender Disney-eventyret sig umiddelbart til et mere modent publikum end den originale, animerede klassiker fra 1961 og genindspilningen af selvsamme film med Glenn Close som Cruella fra 1996.

Se også: Nyt kig på Emma Stone som legendarisk skurk i Disneys "Cruella"

Som det fremgår af den seneste trailer, ser origin-fortællingen da også ud til at være ret så dyster og mørk – nærmest som en Disneyficering af Todd Philips' "Joker", hvor vi følger den unge Estellas transformation fra talentfuld modedesigner i 1970'ernes London til den maniske og utilregnelige femme fatale Cruella de Vil.

Emma Stone ("La La Land") optræder i titelrollen som en ung og punket udgave af den klassiske Disney-skurk, og hun får blandt andet selskab af Emma Thompson ("Men in Black: International") og Mark Strong ("1917").

Bag kameraet finder vi "I, Tonya"-instruktøren Craig Gillespie.

"Cruella" vov'er sig ind på Disney+ 28. maj.

Kommentarer

Disneys "Cruella" får PG-13-rating

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen