Electronica-duoen Daft Punk er i julehumør: udgiver 9 nye numre fra "Tron: Legacy"-soundtracket

De franske musikere har netop udgivet en udvidet udgave af deres legendariske soundtrack til sci-fi-filmen fra 2010.

Det er allerede et årti siden, at Disney udgav den længe ventede fortsættelse til den banebrydende "Tron" fra 1982: "Tron: Legacy". Begge film foregår i en virtuel verden, hvor computerskabte helte og skurke bekæmper hinanden.

Efter adskillige års aktivitet på rygtebørsen blev "Tron 3" omsider annonceret tilbage i august, og nu er der mere godt nyt for fans af den fantasifulde franchise.

Læs også: "Tron 3" har fundet sin instruktør

Electronica-duoen Daft Punk, som stod bag musikken til "Tron: Legacy", har nemlig netop udgivet en helt ny "Complete Edition"-udgave af soundtracket, som byder på hele 9 nye numre.

Filmens instruktør, Joseph Kosinski ("Oblivion", "Top Gun: Maverick"), afslørede i et interview med Collider tilbage i juli, at et udvidet soundtrack var på trapperne, og nu er det landet på alle større, musikalske streaming-tjenester.

Daft Punk består af de franske musikere Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo, og de er kendt for at være enormt selektive i forhold til samarbejdspartnere og projekter. De har ikke komponeret et soundtrack siden "Tron: Legacy" tilbage i 2010, og deres seneste album, Grammy-vinderen "Random Access Memories", udkom i 2013.

Tidligere i år gik der rygter om, at parret skal lave musikken til en kommende Dario Argento-film, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Kommentarer

Electronica-duoen Daft Punk er i julehumør: udgiver 9 nye numre fra "Tron: Legacy"-soundtracket

  • ★★★★1

    Hell yeah det bedste som kom ud fra den film, jeg har dælme lyttet til det score så mange gange, så mere nyt er jo fantastisk.


    Elwood24-12-20 09:13

  • 1

    Var vild med både filmen og soundtracket

    PatrickJane24-12-20 15:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen