Fan-favorit vender tilbage i "Thor: Love and Thunder"

Den fjerde solofilm om Thors eventyr byder også på et comeback til Natalie Portman som Jane Foster, der ender som tordengudens kvindelige modstykke.

Så er der godt nyt til fans af superhelten Thor i almindelighed og "Thor: Ragnarok" i særdeleshed. Ikke nok med, at Taika Waititi igen er at finde i instruktørstolen. Filmmageren har nu også afsløret, at karakteren Korg vender tilbage i "Thor: Love and Thunder" – angiveligt i selskab med sit sidekick, Miek.

Korgs charmerende optræden i "Thor: Ragnarok" gav øjeblikkeligt figuren mange fans, og krigeren havde også en lille rolle i "Avengers: Endgame".

Det er igen Taika Waititi selv, der i den fjerde solofilm i Thor-sagaen skal lægge stemme til stenkæmpen med det venlige sind.

NATALIE PORTMAN SOM MIGHTY THOR

Det er dog ikke kun Korg, der gør comeback. Det har længe været kendt, at Natalie Portman ligeledes vender tilbage i rollen som Jane Foster, der i "Thor: Love and Thunder" ender som Thors kvindelige modstykke, Mighty Thor.

Chris Hemsworth er selvfølgelig selvskrevet som Thor himself, mens Tessa Thompson desuden gentager rollen som Valkyrie i eventyret, der tordner ind i biograferne i 2021.

Kommentarer

Fan-favorit vender tilbage i "Thor: Love and Thunder"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen