Får vi "Zombieland 2" i 2019?

10 år efter originalen får vi nu endelig en opfølger.

"Zombieland 2" kan meget vel snart være en realitet – lige tids nok til at lande på originalens 10 års jubilæumsdato i 2019.

Manuskriptforfatterne Rhett Reese og Paul Wernick kunne under et interview for at promovere "Deadpool 2" løfte lidt af sløret for en fortsættelse til "Zombieland" fra 2009. Ifølge Reese og Wernick satser de på at kunne optage filmen tidligt i 2019 for at få en premieredato i oktober samme år, og det skulle endda være med den oprindelige rollebesætning.

Det er ikke første gang, der er nyt om "Zombieland"-universet. I 2013 blev der lavet et pilotafsnit til en tv-serie baseret på filmen. Det lykkedes dog aldrig for serien at tage fart, da Amazon på det tidspunkt valgte ikke at købe serien.

feterede hollywood-stjerner med travle kalendere

En af udfordringerne med at få "Zombieland 2" i kassen har været at få de mange involverede skuespilleres kalendere til at passe sammen. Både Abigail Breslin, Jesse Eisenberg og Emma Stone er blevet feterede Hollywood-stjerner med mange jern i ilden – sidstnævnte ikke mindst efter hun vandt en Oscar for sin rolle i "La La Land". 

Dette er endda uden at nævne Woody Harrelson, der øjensynligt er i gang med sin anden guldalder, og som snart kan ses i "Solo: A Star Wars Story".

Den oprindelige "Zombieland" viste sig at være en ganske kærkommen overraskelse. Ikke mindst på grund af en nærmest legendarisk cameo fra Bill Murray. Murray dukker nok næppe op igen, men mon ikke at Reese og Wernick kan trække i nogle tråde i Hollywood, så vi alligevel kan forvente et par spændende overraskelser.

Kommentarer

Får vi "Zombieland 2" i 2019?

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen