"Godzilla vs. Kong" udskydes otte måneder

Det storstilede opgør mellem Godzilla og King Kong var oprindeligt udset til at lande i biograferne til marts.

Men nu udkommer "Godzilla vs. Kong" i stedet for i slutningen af november næste år – altså om cirka et års tid.

Filmen fungerer både som en fortsættelse til "Godzilla II: King of the Monsters" og "Kong: Skull Island", og i filmen tørner den gigantiske, reptilagtige Godzilla sammen med kæmpeaben King Kong.

Warner Bros. har ikke forklaret deres beslutning, og de har generelt gået ret stille med dørene om filmen, som vi endnu ikke har set et officielt billede fra eller en teaser til.

Men "Godzilla II: King of the Monsters" skuffede finansielt, da den udkom i biograferne tidligere i år, så det er ikke utænkeligt, at filmselskabet gerne vil bruge lidt ekstra tid og kræfter på at forme "Godzilla vs. Kong" til et potentielt hit. Filmen instrueres i øvrigt af Adam Wingard ("You're Next", "Blair Witch"), mens manuskriptet er skrevet af Max Borenstein ("Godzilla") og Eric Pearson ("Thor: Ragnarok").

"Godzilla vs. Kong" er dog ikke den første film, der smider de to, kendte filmmonstre ind i bokseringen. I 1962 udkom den japanske "King Kong vs. Godzilla", som havde et lidt mindre special effects-budget end nyere Hollywood-blockbusters:

Kommentarer

"Godzilla vs. Kong" udskydes otte måneder

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen