Hitchcocks "Dial M for Murder" bliver til tv-serie med Alicia Vikander

Den legendariske instruktørs film får nu nyt liv som tv-serie med den svenske superstjerne Alicia Vikander i hovedrollen.

Hollywood er glade for at lave tv-serier baseret på film, og nu kommer der en ny en af slagsen: "Dial M For Murder" baseret på Alfred Hitchcocks thriller af samme navn, som oprindeligt blev døbt "Telefonen ringer kl. 23" herhjemme. Hitchcocks film var baseret på et teaterstykke af Frederick Knott, som også skrev filmens manus.

"Dial M for Murder" handler om en mand, der mistænker sin kone for at være utro, hvorefter han hyrer en kriminel til at slå hende ihjel. Planen går dog overhovedet ikke som forventet.

Læs også: Moovy Exclusive: Fem grunde til, at "Psycho" blev en gamechanger

Den kommende tv-serie vil dog blive en antologiserie, som vil byde på lignende, suspense-fylde historier set fra kvindernes perspektiv.

Alicia Vikander, der vandt en Oscar for sin medvirken i "Den danske pige" og blandt andet har været aktuel i "Tomb Raider", vil spille hovedrollen og producere serien. I Hitchcocks originale film fra 1954 var det legendariske Grace Kelly, der indtog hovedrollen.

Det vides ikke, hvornår serien får premiere.

Kommentarer

Hitchcocks "Dial M for Murder" bliver til tv-serie med Alicia Vikander

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen