Ondskaben lever igen i "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" - se de første billeder fra filmen

Den kommende "Resident Evil"-film vil denne gang være tro mod fortællingen fra Capcoms spilserie.

Den næste "Resident Evil"-film vender tilbage til udgangspunktet. I modsætning til Paul W. S. Andersons filmserie vil "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" fokusere på historien og karaktererne fra spilserien.

Således vil fans af spillene kunne nikke genkendende til navne som Claire Redfield, Leon S. Kennedy og Jill Valentine. Filmen vil nemlig tage os med tilbage til 1998 og Raccoon City, hvor et virusudbrud lagde byen i ruiner og forvandlede alle i området til blodtørstige zombier og mutanter. 

Læs også: Anmeldelse: Resident Evil: Infinite Darkness – Sæson 1 (Netflix)

Instruktør Johannes Roberts ("47 Meters Down: Uncaged") fortæller desuden i et nyligt interview, at der er lagt et stort arbejde i at skabe den rette, dystre stemning i filmen, og at hans primære inspirationskilder var film som "Ondskabens hotel", "Eksorcisten" og "Rødt chok".

Med de titler som inspirationskilder er det nogle overordentlige store sko, som "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" skal fylde ud.

"Resident Evil: Welcome to Raccoon City" får efter planen premiere 2. december i år. De første offentliggjorte billeder fra filmen kan ses her:

Kommentarer

Ondskaben lever igen i "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" - se de første billeder fra filmen

  • 0

    Tjaaa… Det kan jo nærmest ikke blive dårligere end de tidligere film, men mine forventninger er lave.

    Slayer 2-09-21 19:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen