Patty Jenkins’ "Star Wars: Rogue Squadron" udkommer ikke i 2023

Disney har netop fjernet den kommende "Star Wars"-film fra selskabets udgivelseskalender.

Det har længe været kendt, at "Wonder Woman"-instruktøren Patty Jenkins' "Star Wars"-film, "Rogue Squadron", er stødt på grund som følge af kreative uenigheder. 

Oprindeligt skulle Jenkins' storstilede projekt have landet i biograferne i december næste år, men nu er det sikkert og vist, at den første "Star Wars"-film efter Skywalker-sagaens afslutning i 2019 ikke udkommer i 2023. 

Læs også: "Rogue One"-instruktør vil ikke lave flere "Star Wars"-film

Disney har nemlig ifølge Variety fjernet "Rogue Squadron" fra studiets udgivelseskalender, så lige nu aner vi ikke, hvornår det igen bliver muligt at opleve et rum-eventyr fra den fjerne galakse på det store lærred.

Der var ellers lagt i kakkelovnen til et storstilet stjernekrigseventyr, da projektet blev annonceret tilbage i 2020. Ud over en lille teaser proklamerede Patty Jenkins, at hun havde ambitioner om at lave den bedste jagerpilot-film nogensinde.

Ud over "Star Wars: Rogue Squadron" har Taika Waititi ("Thor: Love and Thunder") også en "Star Wars"-film på bedding, og den går som tidligere rapporteret formentlig i produktion engang næste år. 

Kommentarer

Patty Jenkins’ "Star Wars: Rogue Squadron" udkommer ikke i 2023

  • 0

    De er nok blevet spooked i forhold til de nye standarder Top Gun Maverick har sat i forhold til jagerpilot film

    Goodspeed17-09-22 11:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen