Simon Pegg: Den næste "Star Trek"-film bliver nok ikke "Star Trek 4"

To nye "Star Trek"-film er i støbeskeen, men Simon Pegg er ikke sikker på, at han og hans "Star Trek Beyond"-medspillere vender tilbage.

I "Star Trek", "Star Trek Into Darkness" og "Star Trek Beyond" har Pegg samt skuespillere som Chris Pine, Zachary Quinto og Zoe Saldana spillet de heroiske Starfleet-officerer om bord på rumskibet Enterprise, som også var omdrejningspunktet i den klassiske "Star Trek"-serie fra 1960'erne.

Læs også: Manden bag tv-serierne "Legion" og "Fargo" skal måske lave "Star Trek 4"

Quentin Tarantino har længe leget med tanken om at lave sin egen "Star Trek"-film, og selvom han for nylig afslørede, at projektet formentlig ikke bliver til noget, så indrømmede han samtidig, at den endelige beslutning ikke er blevet truffet.

Samtidig blev filmmageren Noah Hawley ("Fargo", "Legion") for nylig hyret til at skrive og instruere en "Star Trek"-film, og pressen gik ud fra, at der var tale om "Star Trek 4" – altså en fortsættelse til de tre førnævnte film med Pegg og Co.

Men i et nyt video-interview konstaterer Pegg, at han ikke er sikker på, at det er tilfældet:

"Jeg aner intet. Noah Hawley er blevet hyret til at skrive noget 'Star Trek', og det er meget spændende. Han er en genial forfatter, som altid skaber interessante ting og sager.

"Jeg ved dog ikke, om vi er involveret i det, men det tror jeg ikke. Jeg tror ikke, at Noahs film nødvendigvis bliver 'Star Trek 4'."

Læs også: Quentin Tarantino: Jeg styrer nok uden om "Star Trek"

Pegg indrømmer dog, at han "som sædvanligt trækker alt ud af røven", så det er ikke utænkeligt, at Pegg og Co. vender tilbage. Men selvom Pegg er positiv over for tanken, så indrømmer han også, at det vil blive en mærkelig oplevelse, fordi Anton Yelchin, der spillede Chekov i de tre forrige film, døde i en tragisk bilulykke i 2016 blot 27 år gammel:

"Jeg drager altid gerne tilbage til det univers. Men det ville helt sikkert være en bittersød oplevelse at lave en film, efter at vi mistede Anton, fordi vi i høj grad var en familie. Og vi ville savne ham endnu mere, end vi normalt gør, fordi han ville glimre ved sit fravær."

Pegg mener desuden, at der stadig er liv i Tarantinos "Star Trek"-projekt. Hvorom alting er, så kan fans snart se frem til en 3. sæson af "Star Trek: Discovery" samt nye tv-eventyr med Patrick Stewarts kaptajn Jean-Luc Picard.

Du kan se eller gense Moovy TV's "Star Trek Beyond"-interview herunder, hvor vi bl.a. diskuterer franchisen med netop Simon Pegg:

Kommentarer

Simon Pegg: Den næste "Star Trek"-film bliver nok ikke "Star Trek 4"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen