The Beatles’ berømte tagkoncert udkommer snart i udvalgte IMAX-biografer

The Fab Fours sidste officielle optræden udkommer meget passende på årsdagen for den historiske begivenhed.

For hardcore Beatles-fans har datoen 30. januar 1969 en helt særlig betydning. Her spillede historiens vigtigste rockgruppe nemlig sin absolut sidste koncert, der fandt sted på taget af Apple-bygningen i London.

Den berømte optræden indgår naturligvis som kulminationen på Peter Jacksons fænomenale dokumentarserie, "The Beatles: Get Back", og nu udkommer hele den timelange koncert snart i udvalgte IMAX-biografer under titlen "The Beatles: Get Back - The Rooftop Concert".

Se også: Første kig på The Beatles i kommende biopic

Det sker meget passende på 53-årsdagen for koncerten, som altså er den 30. januar. Billederne og lyden vil være opgraderet i det specielle IMAX-format, og efter visningen vil Peter Jackson via satellit sidde klar til en såkaldt Q&A, hvor de heldige publikummer har mulighed for at stille spørgsmål til den succesrige instruktør.

"Jeg er begejstret over, at tagkoncerten fra 'The Beatles: Get Back' kan opleves i IMAX på det store lærred. Det er The Beatles' sidste koncert, og det er den absolut bedste måde at se og høre den på," udtaler Jackson i en erklæring.

Nok så interessant for feinschmeckere er det, at "The Beatles: Get Back"-dokumentaren udkommer på Blu-ray og dvd i USA den 8. februar, og vi krydser naturligvis fingre for, at herligheden også snart finder vej til vores breddegrader i fysisk form.

Indtil da kan serien i tre dele heldigvis streames på Disney+.

Kommentarer

The Beatles’ berømte tagkoncert udkommer snart i udvalgte IMAX-biografer

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen