"The Predator" skudt i gang – Shane Black viser billede

Instruktør Shane Black, som skal levere næste kapitel i "Predator"-franchisen, markerer, at optagelserne netop er begyndt, ved at poste et billede på sin Twitter-profil med ordene: "Delvist cast...smukke mennesker, gode folk. Men også dræbere. Kameraerne snurrer idag. Følg mig på Twitter for at holde dig opdateret. Ønsk os held og lykke."

På billedet, der kan ses herunder, poserer blandt andre Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan Michael Key og den unge Jacob Tremblay.

Black afslører endvidere på sin Twitter-konto, at "The Predator" får en R-rating, hvilket sikkert vil bekomme hardcore-fans vel. Det sker med ordene: "Mandag... jagten er igang. Og blot for at få én ting på det rene... PG-13 er for tøsedrenge. Rygrade bløder... meget."

Filmen, der ikke betegnes som en decideret fortsættelse til den originale "Predator" med Arnold Schwarzenegger fra 1987 – men som en slags reboot/sequel-hybrid – ventes at få premiere i februar 2018.

Kommentarer

"The Predator" skudt i gang – Shane Black viser billede

  • ★★★★0

    En Predator uden R-rating ville da være dybt godnat, altså. Det ville være at pisse på fansene, der er sgu da ingen der gider se sådan en version af Predator. 

    Babo21-02-17 11:46

  • ★★★★★★0

    som en slags reboot/sequel-hybrid 

    Jeg kunne måske godt ønske mig, at de besluttede sig for en af delene, fremfor at ville glæde alle. Får Terminator Gynækolog vibes når jeg læser dette (eller var det ikke lidt det de forsøgte der?)

    Jeg kan også frygte at der er et barn med. Ikke at det i sig selv behøver være negativt. Jeg har blot set for mange eksempler på børn i action og eventyr, der desværre bidrager negativt.

    R-rating, ja sgu da. Ikke noget med dette Pussytor her tak!

    T. Nielsen21-02-17 20:50

  • ★★★0

    Fandme en fesen bunch, når man tænker på castet fra første film - eller "Predators", for så vidt.

    Dolphinfriendly21-02-17 22:58

  • ★★★★★★0

    Fandme en fesen bunch, når man tænker på castet fra første film - eller "Predators", for så vidt.

    Ha ha ha ja det er dæleme rigtigt:-D Til gengæld er Olivia Munn sikkert bad ass i filmen;-)

    T. Nielsen22-02-17 07:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen