Den kommende "Game of Thrones"-spin-off "House of the Dragon" får endelig en premieredato

Til august vender George R. R. Martins fantasifulde og frygtindgydende fantasy-univers tilbage på fladskærmen.

Det er snart tre år siden, at vi vinkede farvel til HBO's "Game of Thrones" – en af tv-historiens helt store sværvægtere og en grandios, prisslugende fantasy-serie af rang.

Og selvom mange fans og kritikere var skuffede over seriens ottende og sidste sæson, så er der stensikkert mange, der ser frem til at vende tilbage til Westeros i den længe ventede spin-off "House of the Dragon".

Og i en ny pressemeddelelse har HBO Max netop afsløret seriens danske premieredato: den 22. august 2022 – vel at mærke dagen efter seriens amerikanske tv-debut.

Se også: "House of the Dragon": Første brandvarme teaser til den kommende "Game of Thrones"-spin-off

"House of the Dragon" udfolder sig 200 år før "Game of Thrones". "Doctor Who"-stjernen Matt Smith har hovedrollen som prinsen Daemon Targaryen. Daemon har drageblod i årerne og er en uforlignelig kriger og dragerytter.

Ud over Smith medvirker bl.a. Emma D'Arcy ("Misbehaviour", "Truth Seekers") og Olivia Cooke ("Ready Player One", "Bates Motel"). D'Arcy spiller et andet medlem af Targaryen-familien, prinsesse Rhaenyra Targaryen, mens Cooke vil kunne ses som Alicent Hightower, der er datter af kongens højre hånd og opfostret som del af det fine selskab i King's Landing.

Derudover er engelske Paddy Considine ("Hot Fuzz") på plads som manden på tronen – kong Viserys Targaryen, som også er Daemons storebror.

Ud over "House of the Dragon" arbejder HBO p.t. på en anden "Game of Thrones"-spin-off ved navn "Tales of Dunk and Egg", der foregår omtrent 90 år før den oprindelige tv-serie, og også en animeret serie, der udfolder sig inden for George R.R. Martins fantasy-univers. Vi afventer stadig premieredatoerne på disse produktioner.

Kommentarer

Den kommende "Game of Thrones"-spin-off "House of the Dragon" får endelig en premieredato

 • 0

  Og 11 år siden den sidste bog i A song of Ice and Fire. Hvem tror på at vi nogensinde får en anden afslutning end den i TV-serien? Jeg har faktisk ikke selv set de sidste 4 sæsoner, da jeg har et spinkelt håb om at bøgerne udkommer og og jeg vil læse dem før jeg ser det i tv-serien.

  Johnny4230-03-22 18:44

 • 0

  Man burde vel egentlig være en smule glad for den nyhed for de første 5-6 sæsoner af GOT var noget af det mest medrivende TV der er lavet.

  Men hold da op hvor har slutningen af den serie fuldstændig ødelagt eftermæglet for GOT for mit vedkommende og det smitter desværre også af på denne spin-off.

  Er der andre der ser frem til denne serie og ser positivt på teamet bag eller har de fleste afskrevet den på forhånd?

  Dominar Rygel XVI31-03-22 09:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen