Disney overvejer at lave ny "X-Men"-tegnefilmsserie

Det bekræfter en af producerne bag den oprindelige "X-Men"-animationsserie fra 1990´erne.

Siden Disney opkøbte filmselskabet 20th Century Fox for 330 mia. kroner har Disney ejet film- og tv-rettighederne til Marvels "X-Men"-univers. Men der er ikke blevet annonceret nogen ny "X-Men"-film eller -serie siden da, og blot den hyppigt udskudte "X-Men"-spin-off "The New Mutants" er officielt på trapperne.

Men nu sker der noget. En af producerne bag "X-Men"-animationsserien fra 90'erne, Larry Houston, fortalte under det virtuelle Wizard World-arrangement, at han har talt med Disney om at lave en ny, animeret "X-Men"-produktion.

Houston er ellers angiveligt gået på pension, men han er villig til at trække i arbejdstøjet igen, hvis netop en ny "X-Men"-serie kommer på tale.

Læs også: "X-Men: Dark Phoenix"-instruktør planlagde oprindeligt at dele filmen op i to dele

Ifølge Houston venter han og det gamle animationshold blot på at få grønt lys fra Disney, men han er ikke sikker på, om der ville blive tale om et enkelt særafsnit eller en animeret miniserie.

Til samme arrangement bekræftede skuespilleren George Buza, som lagde stemme til Beast i serien, at han og alle de andre skuespillere er klar på at vende tilbage.

Alle de gamle sæsoner af "X-Men"-serien er tilgængelige på Disney+ og har åbenbart høstet så store seertal, at Disney er interesserede i at lave den nye serie. Vi har ikke set noget nyt fra franchisen på flimmerkassen eller det hvide lærred siden sidste års "X-Men: Dark Phoenix". Herunder kan du se Moovy TV's X-klusive interviews med filmens bagmænd og skuespillere:

Kommentarer

Disney overvejer at lave ny "X-Men"-tegnefilmsserie

  • 0

    Altså, når Disney Plus kommer hertil i September, så skal jeg se The Mandalorian (samt dokumentarserien bagom denne), Sæson 7 af Clone Wars, 2-4 af Rebels og så X-Men serien!

    Jeg er SÅ klar på, at der kommer en ny animeret X-Men serie! Og ja, jeg er 35 år gammel til den tid, hvor jeg skal binge Disney...

    The Paki Don10-08-20 23:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen