"Dronninggambit" bliver til en musical

Mon folkene bag "Chess" skal skrive sangene?

Netflix-miniserien "Dronninggambit" var en af 2020's største succeshistorier – ud over at score flotte karakterer og ros fra alverdens anmeldere (inklusive 5 stjerner her på Moovy) så vandt serien også for nylig to Golden Globe-statuetter samt et hav af andre priser.

Det tyder ikke på, at Netflix har en ny sæson på tegnebrættet, men seriens fans kan glæde sig over, at de ikke har set det sidste til seriens skarpe skakgeni, Beth Harmon.

For ifølge Variety kommer der snart en musical-udgave af fortællingen om Harmon, som oprindeligt udkom som roman i form af Walter Tevis' "The Queen's Gambit" fra 1983.

Læs også: "Karate Kid" bliver til en musical

Musicaludgaven af "Dronninggambit" laves vel at mærke ikke til det hvide lærred eller hjemmebiografen, men til de skrå brædder.

Netflix-serien blev set af 62 mio. mennesker alene den første måned efter tv-premieren, så det giver sig selv, at selskabet Level Forward har sikret sig teaterrettighederne til historien.

"Oklahoma" er nok den største musical, som Level Forward tidligere har stablet på benene. Vi satser på, at "Dronninggambit"-musicalen vil byde på masser af tårnhøj spænding og iørefaldende Queen-sange, der ikke ender bræt.

Kommentarer

"Dronninggambit" bliver til en musical

 • ★★★1

  Havde ikke set, hvem der var forfatteren bag denne artikel, men efter at have læst den, så er der ingen tvivl. Pun-master Yo!

  dyg23-03-21 11:04

 • ★★★★★0

  Havde ikke set, hvem der var forfatteren bag denne artikel, men efter at have læst den, så er der ingen tvivl. Pun-master Yo!

  Hvis du ikke havde gættet det, så havde jeg ikke fattet en brik!

  The Insider23-03-21 11:06

 • ★★★★★★3

  Jeg har ikke TÅRNhøje forventninger, så SPRINGER nok over, hvis den LØBER af stablen i det KONGElige. 

  Wayne23-03-21 11:20

 • ★★★★★2

  Du godeste. Man bliver jo helt mat af alle de vitser. 

  Lars!23-03-21 12:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen