"The Wire"-prequel var tæt på at gå i produktion

En film-prequel til en af tv-historiens allerstørste serier var på tegnebrættet, og alle seriens skuespillere var med om bord.

HBO's "The Wire" kørte i fem sæsoner fra 2002 til 2008, og den vandt talrige priser og er siden da ofte blevet omtalt som (og kåret til) en af sendefladens største serier nogensinde.

Serien fulgte en række ordenshåndhævere, kriminelle, politikere og andet godtfolk i den amerikanske by Baltimore.

Engelske Dominic West spillede betjenten Jimmy McNulty i serien, og i et nyt interview med Empire afslører han, at seriens skaber, David Simon ("Treme", "The Deuce"), var klar på at lave en spin-off i form af en prequel-film:

"Vi talte om at lave en 'The Wire'-film i et stykke tid. [David Simon] sagde, at det ville blive en prequel, men vi var alle begyndt at se lidt gamle ud..."

Men måske kan fans stadig krydse fingre for, at "The Wire"-sagaen ikke er helt afsluttet? HBO har trods alt for nylig produceret en "Deadwood"-film, og en film-prequel til "The Sopranos" er også på vej: "The Many Saints of Newark". Og hvis gamle skuespillere som Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci kan gøres yngre med computerteknologi i "The Irishman", så kan HBO vel også fjerne et år eller fem fra West og Co.'s ansigter?

Kommentarer

"The Wire"-prequel var tæt på at gå i produktion

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen