Podcast: Episode #25 - Obi-Wan Kenobi, Stranger Things, Top Gun: Maverick, Toscana, Love Death & Robots m.fl.

Moovy Podcast anmelder lidt af hvert, når Tom Cruise flyver på ny, Netflix byder på sløj dansk gourmet og voldelig animation, "Stranger Things" vender tilbage, og der er nyt fra "Star Wars"-universet.

Moovy Podcast er tilbage, og ugen byder på dugfriske anmeldelser. Men før vi kan dele stjerner ud, skal vi have bearbejdet noget sorg – for en af de helt store ikoner, Ray Liotta, er tragisk gået bort, og det kræver selvfølgelig en hyldest af den temperamentsfulde skuespiller.

Når det gælder stjernebarometeret, kommer vi vidt omkring blandt dagens titler. Multivers-fænomenet "Everything Everywhere All at Once" begejstrer de to værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, og et kulørt univers kommer også til live i "Chip & Chap: Nøddepatruljen".

En vaskeægte blockbuster er også landet i de danske biografer, når Tom Cruise flyver hen over skærmen i "Top Gun: Maverick" – kan superstjernen stadig imponere med halsbrækkende stunts?

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #6 - PAUL SCHRADER: HOLLYWOODS STØRSTE REBEL (DEL III)

Så er der ellers treretters menu ovre på Netflix, men hvordan er kvaliteten? Hypen er til at føle, når seriefænomenet "Stranger Things" vender tilbage med en fjerde sæson. Og så er der enten gourmet eller kedelig færdigret på tallerken, når Anders Matthesen spiller stjernekok i Danmarks første Netflix-film, "Toscana".

Animationsserien "Love, Death & Robots" vender også tilbage med en ny sæson fyldt med vold og sex, og så vender Ewan McGregor tilbage i sin ikoniske "Star Wars"-rolle som Obi-Wan Kenobi.

Vi lyttes ved!

0:02:00 - Intro og Ray Liotta-hyldest

0:12:02 - Anmeldelse af "Everything Everwhere All at Once"

0:22:44 - Anmeldelse af "Chip & Chap: Nøddepatruljen"

0:30:30 - Anmeldelse af "Top Gun: Maverick"

0:42:15 - Anmeldelse af "Stranger Things - sæson 4, del 1"

1:01:20 - Anmeldelse af "Toscana"

1:08:21 - Anmeldelse af "Love, Death & Robots - sæson 3"

1:27:00 - Anmeldelse af "Obi-Wan Kenobi - sæson 1"

1:40:38 - Opsummering og afslutning

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #25 - Obi-Wan Kenobi, Stranger Things, Top Gun: Maverick, Toscana, Love Death & Robots m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen