Netflix frigiver de første billeder fra ny live-action "Avatar: The Last Airbender"-serie

Aang og Co. bliver snart vakt til live igen foran kameraet.

Som tidligere rapporteret laver Netflix en live-action-udgave af animationsserien "Avatar: The Last Airbender" (2005-2008), og nu har streamingtjenesten frigivet de første billeder af seriens hovedcast, som kan ses herunder.

Billederne viser Gordon Cormier i rollen som Aang, Kiawentiio som Katara, Ian Ousley som Sokka og Dallas Liu som Zuko.

Serien foregår i en fantasifuld verden, som er delt op i fire nationer opkaldt efter de fire elementer – jord, vand, ild og vind – hvor særlige krigere udnytter elementernes iboende, magiske kræfter. Den unge dreng Aang er den såkaldte Avatar: den eneste, som kan tøjle alle fire elementer, og som forhåbentlig kan skabe fred i den krigshærgede verden.

Og mens Katara og Sokka kommer fra vandriget og hjælper Aang på hans mission, så kommer den udstødte Zuko fra ildriget og er fast besluttet på at fange Aang, så han kan genvinde sin ære og en plads ved sin krigsliderlige fars side.

Læs også: Nye "Avatar: The Last Airbender"-serier og -film på vej

Skaberne af den oprindelige og kritikerroste animationsserie, Bryan Konietzko og Michael Dante DiMartino, droppede samarbejdet med Netflix i 2020 på grund af kreative uenigheder. Parret havde ellers samarbejdet med Netflix på projektet i hele to år.

Konietzko og DiMartino arbejder til gengæld på flere animerede fortsættelser og spin-offs til deres oprindelige tegnefilmshit, men de har altså ikke nogen tilknytning til det kommende Netflix-projekt. Deres første "Avatar"-film udkommer i efteråret 2025.

Netflix' live-action-serie udkommer engang i 2024, og selskabet har også udgivet en kort teaser til serien, som desværre hverken viser castet i aktion eller afslører en premieredato. Den kan I også se herunder:

Kommentarer

Netflix frigiver de første billeder fra ny live-action "Avatar: The Last Airbender"-serie

  • ★★★0

    Er spændt på at se hvad de får ud af det, de 3 billeder er ikke meget at gå efter, men indtil videre ingen faresignaler :)

    Imellemtiden kan man få et lidt bedre indtryk af Netflix forsøg på en live action serie af One Piece www.youtube.com/watch

    Læste en del af bindene da jeg var teenager, og generelt tror jeg den er svær at filmatisere. Synes langt fra traileren så fantastisk ud om det var karakterne der virkede forkerte eller at den tog sig selv lidt for seriøs ved jeg ikke, men alligevel kan den et eller andet som jeg ikke synes man har set før og som tidligere fan, skal serien da have et forsøg.

    MOVIE100018-06-23 21:19

  • ★★★0

    Det ser jo ret fornuftigt ud, men det gjorde traileren til Cowboy Bebop også.

    NSF18-06-23 21:56

  • ★★★★★0

    Det ser jo ret fornuftigt ud, men det gjorde traileren til Cowboy Bebop også.

    Sku lige til at sige det samme, damm jeg var så klar på, John Cho som Spike Spiegel virkede som perfekt cast, og jeg gav det så mange chancer og faith, og så det også færdig men nøj, hvor var jeg skuffet, de havde så meget misforstået "opgaven"

    Og nu vi er ved det, der er også Et One Piece projekt undervejs fra Netflix.

    youtu.be/aQn96dEz434

    Og nej jeg ved sku ikke rigtig med det heller.

    Elwood18-06-23 23:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen