Trailer: Adonis Creed er tilbage i ringen i ny slagkraftig trailer til "Creed II"

Adonis Creed og Rocky Balboa må stå ansigt til ansigt med den iskolde Drago-familie i næste kapitel af boksesagaen.

Så er der en spritny trailer klar til boksedramaet "Creed II", som igen følger den unge bokser Adonis Creed. Hovedrollen som Creed indtages af Michael B. Jordan, ligesom Sylvester Stallone selvfølgelig også er tilbage i sin ikoniske glansrolle som Rocky Balboa. Du kan tage et kig på traileren nedenfor.

I "Creed II" står den unge fighter Adonis Creed – søn af legenden Apollo Creed – overfor sin største udfordring til dato, nemlig russeren Viktor Drago, der er søn af boksemaskinen Ivan Drago – manden, som i sin tid slog Apollo Creed ihjel i ringen.

Tessa Thompson, Wood Harris og Phylicia Rashad vender tilbage i deres roller fra den første "Creed". Derudover byder filmen på gensyn med Dolph Lundgren som Ivan Drago, der første gang optrådte på film i "Rocky IV" fra 1985. Som Dragos efterkommer har man sikret sig den rumænske bokser Florian Munteanu.

Steven Caple Jr. ("The Land") har denne gang overtaget instruktørtjansen på bokserfortællingen, da "Creed"-bagmanden Ryan Coogler var for travlt optaget med "Black Panther" til endnu en omgang i ringen. Coogler fungerer dog stadig som producer på projektet, mens "Luke Cage"-skaberen Cheo Hodari Coker i fællesskab med Sylvester Stallone har begået filmens manuskript.

"Creed II" har dansk biografpremiere 6. december.

Kommentarer

Adonis Creed er tilbage i ringen i ny slagkraftig trailer til "Creed II"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen