Trailer: Kathryn Newton går på date med et lig i første fornøjelige trailer til "Lisa Frankenstein"

"Ant-Man"-stjernen forvilder sig ud i et foruroligende forhold i den romantiske gyserkomedie.

Hun er ganske vist blot 26 år gammel, men skuespilleren Kathryn Newton har allerede rigeligt med erfaring inden for horror-genren.

Hun fik sit gennembrud som teenager med hovedrollen i "Paranormal Activity 4", før hun optrådte i seks afsnit af "Supernatural" og spillede en knivsvingende seriemorder i "Freaky". Og nu kan Newton snart opleves igen i en blodig gyserkomedie à la netop "Freaky": "Lisa Frankenstein". I kan se den første festlige trailer til filmen herunder.

Moovy TV interviewede i øvrigt tidligere i år den veloplagte og karismatiske Newton om hendes rolle i Marvels "Ant-Man and the Wasp: Quantumania":

Se også: Bag om "Ant-Man 3" med Michael Douglas, Jonathan Majors, Evangeline Lilly og Kathryn Newton!

I "Lisa Frankenstein" spiller Newton den unge Lisa, som føler sig totalt ensom og udstødt i sin gymnasieklasse. Men hun får pudsigt nok mere appetit på livet, da hun uforsætligt genopliver en død mand fra det 19. århundrede (spillet af Cole Sprouse), og de to forelsker sig i hinanden.

"Lisa Frankenstein" instrueres af Zelda Williams, Robin Williams' datter, og manuskriptet er skrevet af Diablo Cody – Oscar-vinderen bag drejebøgerne til bl.a. "Juno" og "Jennifer's Body".

Filmen har endnu ikke fået en dansk premieredato, men den udkommer i USA den 9. februar 2024. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

Kathryn Newton går på date med et lig i første fornøjelige trailer til "Lisa Frankenstein"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen