Trailer: "Away": Første kig på ny Netflix-serie med Hilary Swank

Den dramatiske sci-fi-serie Mars-lander til september.

Hilary Swank har ikke været så aktiv de seneste år, men den dobbelte Oscar-vinder får snart mulighed for at vise sine alsidige kvaliteter i en større serie-produktion.

I "Away" følger vi den amerikanske astronaut Emma Green (Hilary Swank), der forbereder sig på at lede en international besætning på den første bemandede mission til Mars.

Green forsøger at forene sig med beslutningen om at efterlade sin mand (Josh Charles) og teenagedatter (Talitha Bateman) på et tidspunkt, hvor de har allermest brug for hende. I takt med at rejsen trænger længere og længere ud i det ydre rum, intensiveres besætningens interne dynamikker.

"Away" er skabt af Andrew Hinderaker ("Penny Dreadful") og Jessica Goldberg ("Parenthood"), mens blandt andre Swank, Edward Zwick ("Jack Reacher: Never Go Back") og Matt Reeves ("The Batman") producerer serien.

"Away" byder på ti afsnit og får premiere på Netflix den 4. september.

Kommentarer

"Away": Første kig på ny Netflix-serie med Hilary Swank

  • 0

    Lidt rigeligt violinspil, men ser ud til at være spændende alligevel :) 

    Ronni Pedersen11-08-20 17:26

  • 0

    Lugter lidt af en langtrukket version af sidste års Proxima. Og der fyldte det at være mor der skulle forlade det hele for en rumrejse allerede for meget. Har svært ved at se det kommer til at holde i en hel serie.

    Nagash11-08-20 19:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen