Trailer: Jake Johnson lægger stemme til grov basketballtræner i Netflix-serien "Hoops"

"Hoops" er produceret af duoen Phil Lord og Chris Miller, som bl.a. stod bag "LEGO filmen" og "21 Jump Street".

Netflix' animationsflagskib, "BoJack Horseman", sluttede med sin sjette sæson tidligere på året, og mens "Big Mouth" lader vente på sig med en fjerde sæson, ser det ud til, at der er plads til en ny hit-tegnefilmsserie på streamingtjenesten. Den kommende "Hoops" kunne muligvis være den rette kandidat.

"Hoops" omhandler high school-basketballtræneren Ben Hopkins, der gør alt for at lave sit taberhold af unge spillere om til vindere, så træneren for én gangs skyld i sit liv kan opleve succes. Problemet er bare, at Ben er er et patetisk, pessimistisk og storsvovlende individ, som knap nok ved, hvordan man spiller basketball.

Ligesom "BoJack Horseman" og "Big Mouth" er "Hoops" en tegnefilmsserie målrettet voksne med masser af bandeord og ikke-børnevenlige situationer. 

Serien er skabt af komikeren Ben Hoffman, der tidligere har været inde over "Archer" og komedieserien "New Girl". Jake Johnson, som spiller en af hovedrollerne i netop "New Girl", lægger stemme til Ben Hopkins, mens duoen Phil Lord og Chris Miller er executive producere på serien.

"Hoops" får premiere på Netflix 21. august, og inden da kan I se det første klip fra serien herunder:

Kommentarer

Jake Johnson lægger stemme til grov basketballtræner i Netflix-serien "Hoops"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen