Trailer: Ny teaser ude til "Snabba Cash"

Serieversioneringen af den svenske actionthriller-filmtrilogi får premiere på Netflix.

Da tech-entreprenøren Leya (Evin Ahmad) kickstarter sin virksomhed med penge fra kriminelle aktiviteter, finder hun – på den hårde måde – ud af, at der ikke er nogen genveje til toppen, og at alting har en pris. Sulten efter status og penge er endnu stærkere end hidtil, og Eva er fast besluttet på at klare den uanset hvad.

Den kriminelle og entreprenante jetset-verden er mere brutal, kaotisk og nådesløs end nogensinde før – og da de to verdener kolliderer, testes loyalitet, venskaber og forretningspartnerskaber i den endeløse jagt på snabba penge.

SE OGSÅ: MOOVY TV MØDER "LIFE"-INSTRUKTØREN DANIEL ESPINOSA

Serien udspiller sig i Stockholm 10 år efter de begivenheder, der er skildret i de tre rå actionthrillere. Den første instrueret blev af Daniel Espinosa ("Life") og blev "Suicide Squad"-stjernen Joel Kinnamans store gennembrud.

Blandt de medvirkende i serien er Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri og Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari og Felice Jankell.

"Snabba Cash" er en svensk Netflix Original-serie fra manuskriptforfatter Oskar Söderlund, instruktør Jesper Ganslandt og bedstsælgende forfatter Jens Lapidus. Serien består af seks afsnit og er produceret af Nicklas Wikström Nicastro for SF Studios – den originale producent bag "Snabba Cash"-filmtrilogien.

"Snabba Cash" får premiere globalt på Netflix den 7. april.

Se teaseren herunder:

Kommentarer

Ny teaser ude til "Snabba Cash"

  • 0

    Det ser da velproduceret ud i det mindste og troværdige konflikter for karaktererne. Den vil jeg se frem til. :-) 

    The Paki Don 1-03-21 10:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen