Amerikansk avis: "Tenet" udkommer i Danmark 26. august

Så er der gode nyheder til danske Nolan-fans.

Christopher Nolan kæmpede en brav, men forgæves kamp for at undgå, at hans seneste film, "Tenet", fik sin biografpremiere udskudt på grund af coronavirussens udbrud. Og efter flere små udskydelser annoncerede filmselskabet Warner Bros. i mandags, at "Tenet" nu er udskudt på ubestemt tid.

Oprindeligt skulle "Tenet" være udkommet den 16. juli.

Den længede ventede sci-fi-thriller skal angiveligt indtjene 1 mia. dollars på verdensplan for at skabe et overskud, så derfor har Warner Bros. tøvet med at udgive filmen, idet de fleste biografer på verdensplan stadig er lukkede på grund af Covid-19.

Men flere biografejere uden for USA har advaret, at hvis "Tenet" ikke snart udkommer, så vil udsættelsen have en katastrofal, økonomisk effekt.

Men nu er der godt nyt til både biografejere og Nolan-fans: ifølge en af filmskribenterne på The Washington Post, Steven Zeitchik, så satser Warner Bros. på at udgive "Tenet" internationalt (inklusive i Danmark) den 26. august, mens filmen udkommer i udvalgte amerikanske stater i start-september.

Warner Bros. har ikke bekræftet datoerne endnu, men Zeitchik er en af USA's førende filmjournalister og har gode kilder hos filmselskabet, og da Warner Bros. forleden udskød filmen igen, åbnede de samtidig op for, at filmen kunne udkomme på forskellige tidspunkter i forskellige lande.

Kommentarer

Amerikansk avis: "Tenet" udkommer i Danmark 26. august

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen