Bill Murray skal lægge stemme til Anne Hathaways hund i "Bum´s Rush"

Fra kat til bjørn, grævling og hund har Bill Murray tydeligvis et talent for at lægge stemme til dyr.

Med "Garfield", Disneys live action-udgave af "Junglebogen" fra 2016 og ikke mindst Wes Andersons stop-motion-film "Fantastic Mr. Fox" og "Isle of Dogs" har Bill Murray tydeligvis et særligt talent for at lægge stemme til dyr. Således har skuespilleren lagt stemme til alt fra den lasagne-glade kat, en grævling og elskværdige Baloo. Og nu er skuespilleren klar til endnu en gang at blive en del af dyrenes kongerige med en kommende filmrolle.

I "Bum's Rush" skal Bill Murray nemlig lægge stemme til en gadehund, der krydser veje med en skodesigner, som den sammen danner et helt unikt bånd med. Skodesigneren bliver spillet af Anne Hathaway, og foruden de to vil den 89-årige skuespillerveteran Robert Duvall også medvirke i filmen.

"Bum's Rush" instrueres af Aaron Schneider, der tidligere arbejdede sammen med både Bill Murray og Robert Duvall på sin spillefilmsdebut "Get Low" fra 2009.

Filmen forhandles i disse dage på Cannes-festivalens virtuelle marked, mens optagelserne forventes at begynde snart. En premieredato er endnu ikke fastsat.

Kommentarer

Bill Murray skal lægge stemme til Anne Hathaways hund i "Bum´s Rush"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen