Dave Bautista: "Knives Out 2" bliver bedre end den første!

Den tidligere wrestler har store forventninger til Rian Johnsons stjerneprydede opfølger til "Knives Out".

Rian Johnsons mysteriefilm "Knives Out - Var det mord?" blev et regulært hit med sin snedigt udtænkte mordgåde, og til glæde for fans er både en toer og treer annonceret.

Den første film gjorde sig bemærket med sit stjernecast, der talte bl.a. Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis og Ana de Armas, og de seneste par månder er den ene stjerne efter den anden også blevet tilføjet til den kommende toer.

Og ifølge Dave Baustista, som også er del af castet, kan man godt skrue forventningerne op!

LÆS OGSÅ: ETHAN HAWKE SLUTTER SIG TIL "KNIVES OUT 2"

I et interview med People.com udtaler den tidligere wrester, at den kommende toer bliver bedre end originalen:

"Jeg tror virkelig, den bliver lige så god som den første, hvis ikke bedre. Det er altid farligt at sige, og jeg vil heller ikke fornærme nogen ved at sige, at vores bliver bedre, men jeg tror virkelig på det. Karaktererne er mere farverige, og det vil folk virkelig kunne lide."

Bautista uddyber med:

"Karaktererne er fantastiske og meget forskellige. Alle er castet så godt. Jeg arbejdede med nogle af mine medskuespillere og blev forbløffet over deres præstationer, og hvor godt de havde fanget deres karakterer. Jeg synes, figurerne i denne er mere særegne end i den første."

Udover Dave Bautista vender Daniel Craig tilbage i hovedrollen som den muntre detektiv Benoit Blanc. Derudover kan man glæde sig til en stjernerække af skuespillere, der tæller Kathryn Hahn, Ethan Hawke, Edward Norton, Leslie Odom Jr., Janelle Monáe og flere.

Som noget ekstraordinært har Netflix betalt svimlende 3 milliarder kroner for de eksklusive rettigheder til både "Knives Out 2" og "Knives Out 3".

Hvornår efterfølgeren får premiere, vides ikke, men du kan i mellemtiden se Moovy TV's interview med Rian Johnson og Don Johnson fra den første film:

Kommentarer

Dave Bautista: "Knives Out 2" bliver bedre end den første!

 • ★★★★★★0

  Daniel Craig er stadig et sært valg til denne karakter. Som jeg skrev om ham, efter at have set den første:

  I hovedrollen er Daniel Craig forceret udi en karikeret version af den selvfede detektiv, der med påtaget falsk accent skal opklare et mord på en excentrisk families fader. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg synes han er god og hvor meget det er ganske bevidst, at han spiller rollen som han gør. Men uanset, så er han nærmest manisk fascinerende.

  T. Nielsen 7-08-21 10:28

 • ★★★★0

  Jeg håber da at The Streamer King får ret, eller at den blot er ligeså god.

  Elwood 8-08-21 01:16

 • 0

  Helt uhørt at et medlem af castet udtaler at filmen bliver fantastisk.....

  TheRealLukeSkywalker 8-08-21 10:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen