Ethan Hawke slutter sig til "Knives Out 2"

Rian Johnson og hans stjernespækkede skuespillertrup har netop taget hul på optagelserne i solbeskinnede Grækenland.

Som vi har rapporteret her på Moovy de seneste måneder, så har Rian Johnson ("Star Wars: The Last Jedi") stablet et imponerende ensemble på benene til sin kommende krimi-sequel, "Knives Out 2".

Den første "Knives Out - Var det mord?" blev en stor finansiel succes tilbage i 2019, og Johnsons manuskript til den kritikerroste krimi blev Oscar-nomineret, før Netflix fandt den store pengepung frem og betalte 3 mia. kroner for eneret på "Knives Out 2" og "Knives Out 3".

Og optagelserne til "Knives Out 2" gik for nylig i gang i Grækenland, og engelske Daily Mail har fået fingre i en masse billeder af stjerner som Kate Hudson, Dave Bautista og Daniel Craig på settet.

Læs også: Rian Johnsons "Star Wars"-trilogi er stadig i støbeskeen

Ydermere afslører disse billeder, at Ethan Hawke ("First Reformed") også har sluttet sig til produktionens stjernefyldte skuespillertrup, der foruden de førnævnte navne også tæller stjerner som Edward Norton, Leslie Odom Jr. og Janelle Monáe.

I "Knives Out " vender førnævnte Craig tilbage som den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc, som i den første "Knives Out" skulle opklare en aldrende forfatters mystiske død.

Vi ved stadig intet om plottet eller det nye persongalleri i "Knives Out 2", men hvis alt går efter planen, så lander fortsættelsen på Netflix engang i 2022.

Herunder kan I se Moovy TV's interview med Rian Johnson op til premieren på "Knives Out - Var det mord?" i 2019:

Kommentarer

Ethan Hawke slutter sig til "Knives Out 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen