Edgar Wright laver ny filmatisering af Stephen Kings "The Running Man"

Den visionære filmmager bag "Hot Fuzz" og "Scott Pilgrim vs. the World" filmatiserer Kings bog, som lagde grunden til et actionbrag med Arnold Schwarzenegger i 1987.

Der går knap nok en måned her på Moovy, hvor vi ikke rapporterer om et kommende serie- eller filmprojekt baseret på Stephen Kings skriverier.

Mens vi for nylig har oplevet tv-serier som "Castle Rock", "The Outsider" og "The Stand", så er der også en tv-spin-off baseret på "Ondskabens hotel" i støbeskeen samt nye filmatiseringer af "Children of the Corn", "Salem's Lot" og "Firestarter" på trapperne.

Og nu får vi snart endnu en ny filmversion af en King-bog, der tidligere er blevet filmatiseret: "The Running Man". Deadline rapporterer, at engelske Edgar Wright ("Baby Driver") skal instruere filmen, og han skriver manuskriptet sammen med Michael Bacall. Parret samarbejdede også på "Scott Pilgrim vs. the World".

Læs også: Michael Cera er ivrig efter at lave en "Scott Pilgrim vs. the World 2"

King udgav oprindeligt romanen tilbage i 1982 under pseudonymet Richard Bachman. Wrights film vil angiveligt være mere tro over for forlægget i forhold til Schwarzenegger-kultfilmen fra 1987, der var markant mere kulørt, gakket og actionfyldt end Kings roman.

Bogen foregår i et fremtidigt, dystopisk USA, hvor sult og fattigdom er omsiggribende problemer. En menigmand, Ben Richards, vælger at deltage i et populært tv-show, hvor han kan vinde en milliard dollars, hvis han overlever 30 dage i USA med adskillige dusørjægere i hælene. Historiens ekstreme portræt af skellet mellem folket og eliten gør den da også (skræmmende) aktuel netop nu.

Tilbage i 2017 udtalte Wright endda, at "The Running Man" var den film, han helst ville lave et remake af, men den nye "The Running Man" bliver vel at mærke ikke markedsført som et remake.

"X-Men: Dark Phoenix"-instruktøren Simon Kinberg producerer Wrights "The Running Man", som endnu ikke har fået en premieredato.

Kommentarer

Edgar Wright laver ny filmatisering af Stephen Kings "The Running Man"

 • 1

  Næh, en genindspiling af en gammel klassiker, frem for, at komme op med noget nyt - vildt - nu mangler vi blot "The Running Man 2" (og, 3 og 4, og...)

  Pistolprinsen22-02-21 13:07

 • 0

  Den originale er nu stadig ret fed...

  FlamingMoe22-02-21 17:00

 • 1

  Bogen er god, filmen en skuffelse. Men sådan er det nok oftest, når man har læst en bog først, og så dannede sine egne ideer til universet :)

  Ronni Pedersen23-02-21 12:29

 • ★★★2

  Den originale er nu stadig ret fed...

  Altså filmen fra 1987? Hmm, i så fald er jeg med på #Ronni Pedersen!

  The Running Man(bog 1982) er sgu en glimrende dystopi! ...bare det at samle sine tarme sammen..?!? ;-) 

  Gasivodo23-02-21 23:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen