Første plakat til Nicolas Cage-metakomedien "The Unbearable Weight of Massive Talent"

Den ultimative Nicolas Cage-film har blandt andre "The Mandalorian"-stjernen Pedro Pascal på rollelisten.

Som tidligere rapporteret skal Nicolas Cage spille rollen som Nicolas Cage i en bizar metakomedie om... Nicolas Cage.

Filmen med den sigende titel "The Unbearable Weight of Massive Talent" kommer uden tvivl til at vække en del opsigt – ikke mindst efter at det er kommet frem, at Cage vil genskabe flere scener fra sine mest ikoniske film, heriblandt "Face/Off", "Leaving Las Vegas" og "Con Air". 

Læs også: Øv, Nicolas Cage skal alligevel ikke spille Joe Exotic - Amazon skrotter deres "Tiger King"-serie

Nu er der så landet en plakat til filmen, som kan ses herunder. Den viser en afslappet Cage i selskab med karakteren Javi, der spilles af Pedro Pascal ("The Mandalorian", "Wonder Woman 1984"). 

Javi er, ud over at være milliardær, også kæmpe fan af Nicolas Cage. Så da Cage, der er i pengenød, får mulighed for at optræde i nogle roller til en fødselsdag, tager han imod tilbuddet, men han indser hurtigt, at tingene ikke er, hvad de giver sig ud for at være...

"The Unbearable Weight of Massive Talent" er instrueret af Tom Gormican ("That Awkward Moment"), og det bizarre filmprojekt lander i de amerikanske biografer 22. april 2022.

Kommentarer

Første plakat til Nicolas Cage-metakomedien "The Unbearable Weight of Massive Talent"

  • ★★★★0

    +1 til billede

    Aaaaaw 'Con Air' er altså bare et ensemble (action)mesterværk. Nu vi taler kammer-spil/drama i ældre transportfly. (Og JA! Der ér andre af den slags!?) 

    Tåpik: Jeg har lidt: Malkovich? Malkovich!? Malkovich! Malkovich♥ Malkovich♫ Malkovich?-vibes omkring denne. Håber den er ligeså god.

    Gasivodo30-08-21 22:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen