Hovedrolle fundet til Whitney Houston-biopic

Det bliver den engelske "Star Wars"-stjerne Naomi Ackie, der skal portrættere sangerinden i "I Wanna Dance with Somebody".

En biografisk spillefilm om Whitney Houston er på vej, og nu er det på plads, hvem der skal give den som den ikoniske sangerinde i "I Wanna Dance with Somebody".

Valget er faldet på engelske Naomi Ackie, som måske er bedst kendt for sin rolle som frihedskæmperen Jannah i "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Den 28-årige skuespillerinde har dog også roller i "Doctor Who", "Lady Macbeth" og "The End of the F***ing World" på CV'et, og så medvirker Ackie desuden i et afsnit af instruktør Steve McQueens miniserie "Small Axe", der for nyligt rullede over skærmen i Storbritannien.

Se også: Jennifer Hudson giver den gas som Aretha Franklin i "Respect"

Ud over at lave talløse populære sange og sælge over 200 mio. plader medvirkede Whitney Houston også i flere film – bl.a. i den romantiske thriller "The Bodyguard", hvor hun spillede over for Kevin Costner. Hun døde 48 år gammel i 2012.

Det nye projekt er skrevet af Anthony McCarten, som tidligere har leveret drejebøgerne til biografiske film som "The Two Popes", "Darkest Hour" og Queen-filmen "Bohemian Rhapsody".

Filmen laves med fuld støtte fra Whitney Houstons familie og instrueres af Stella Meghie, der tidligere har stået bag bl.a. "Alt eller intet" og dramaet "The Photograph".

"I Wanna Dance with Somebody" forventes at få premiere i 2022.

Kommentarer

Hovedrolle fundet til Whitney Houston-biopic

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen