Joaquin Phoenix får måske hovedrollen i "Hereditary"- og "Midsommar"-instruktørs næste gyser

Det forlyder, at "Joker"-stjernen er i kikkerten til Ari Asters næste projekt.

Efter sidste års Oscar-vindende portræt af Arthur Fleck i "Joker" må det siges, at Joaquin Phoenix for alvor har slået igennem den kulturelle bevidsthed. På en langt mindre skala kan man sige det samme om Ari Aster, der i 2017 debuterede med den kritikerroste "Hereditary" og sidste år fulgte op med "Midsommar".

Nu tyder det imidlertid på, at Aster og Phoenix måske skal arbejde sammen.

DiscussingFilm.net har nemlig hørt fra kilder, at Phoenix og Aster snakker sammen om hovedrollen i Asters næste spillefilm, "Beau Is Afraid".

Filmen bliver beskrevet som en surrealistisk gyser, der foregår i en alternativ version af virkeligheden. Her finder hovedpersonen Beau sin mor død under mistænkelige omstændigheder. Han gør dog samtidig en opdagelse om fortiden, som blandt andet bringer ham i kontakt med overnaturlige trusler.

Læs også: Ari Aster: Min næste film bliver et fire timer langt komediemareridt

Figuren Beau er beskrevet som en ret ængstelig, men pæn mand, der har et svært forhold til sin overbærende mor. Deres forhold er især påvirket af, at Beau aldrig kendte sin far – hvilket vist lyder som en oplagt rolle for den amerikanske skuespiller.

Joaquin Phoenix har dog endnu ikke skrevet under på noget. En af de største knaster ved det potentielle samarbejde mellem ham og Ari Aster er, om Phoenix overhovedet har tid. Oscar-vinderen har nemlig masser af projekter i støbeskeen.

Disse inkluderer blandt andet Ridley Scotts "Kitbag", der handler om Napoleon Bonaparte.

Indtil da venter Ari Aster med at begynde optagelserne. Om Joaquin Phoenix takker ja til rollen, må fremtiden vise. Men et potentielt samarbejde mellem de to herrer kunne bestemt være interessant.

Kommentarer

Joaquin Phoenix får måske hovedrollen i "Hereditary"- og "Midsommar"-instruktørs næste gyser

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen