Joaquin Phoenix tilbudt 50 mio. dollars for to "Joker"-fortsættelser

Warner Bros. er meget opsatte på at lave flere "Joker"-film.

Joaquin Phoenix har i den grad grund til at put on a happy face. Selskabet bag "Joker", Warner Bros., vil nemlig meget gerne følge succesen op med flere film og har derfor tilbudt Phoenix et enormt beløb for igen at iføre sig klovnesminken.

Halvtreds millioner dollars! Eller lidt over 300 millioner danske kroner har selskabet efter sigende tilbudt skuespilleren, hvis han skriver under på at medvirke i yderligere to "Joker"-film. 

Oprindeligt var Joaquin Phoenix af den overbevisning, at "Joker" blot var en enkeltstående film. Men efterhånden som filmen gik sin sejrsgang kloden rundt, åbnede han dog op for muligheden for at vende tilbage til rollen.

Læs også: Warner Bros. droppede næsten at udgive "Joker" i biografen

Forhandlingerne er stadig i gang, men Phoenix og instruktøren Todd Phillips skulle allerede have diskuteret eventuelle fortsættelser.

"Joker" skulle vise sig at være en guldko for Warner Bros. Filmen kostede blot 55 mio. dollars at produce, men den indtjente mere end 1 mia. dollars på verdensplan og vandt desuden to Oscars.

Og hvis der er noget, der er sikkert som amen i kirken - eller klovnen i cirkus - så er det, at når først filmselskaber lugter penge, så skal koen i den grad malkes. 50 mio. dollars er i hvert fald et tilbud, der bliver meget svært at takke nej til. 

 

Kommentarer

Joaquin Phoenix tilbudt 50 mio. dollars for to "Joker"-fortsættelser

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen