"Pac-Man"-film på vej

Og den bliver live-action!

Et af arkadespilhistoriens største klassikere, "Pac-Man" (som oprindeligt blev døbt "Puck Man"), bliver nu filmatiseret. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Ganske vist har spillets cirkelformede, knaldgule titelhelt optrådt i bl.a. Adam Sandler-komedien "Pixels", Marvels "Guardians of the Galaxy Vol. 2" og hele to animationsserier, men nu får han altså omsider sin helt egen storfilm, hvor han jages gennem en virtuel labyrint af kulørte spøgelser, mens han forsøger at spise en hulens masse labre firkanter.

Læs også: Ny "Super Mario"-film udskudt til 2023

"Pac-Man"-filmen produceres af selskabet bag det oprindelige arkadespil, Bandai Namco Entertainment, i samarbejde med produktionsselskabet Wayfarer Studios.

Det oprindelige "Pac-Man"-spil har over 40 år på bagen, og vi ved endnu ikke noget om plottet i figurens første filmeventyr, som heller ikke har fået en premieredato endnu.

Vi ved dog, at "Pac-Man" er baseret på en idé af produceren Chuck Williams, som tidligere har arbejdet på bl.a. spilfilmatiseringen "Sonic the Hedgehog".

Kommentarer

"Pac-Man"-film på vej

 • 0

  Det kan kun blive godt.... eller....

  TheRealLukeSkywalker 9-08-22 12:58

 • 0

  Late stage capitalism. Der skal bare forsøges at skovle penge ind på alt før hele lortet vælter... 

  ZimaBlue 9-08-22 17:08

 • 0

  Okay.

  Jeg har også for længe siden hørt om en Tetrix film. Er den stadigvæk under udvikling?

  Johnny42 9-08-22 17:26

 • 0

  Hvis de kan få brikkerne til at passe...

  ZimaBlue 9-08-22 18:09

 • 0

  Okay.

  Jeg har også for længe siden hørt om en Tetrix film. Er den stadigvæk under udvikling?

  Nå fandt ud af at Tetrix-filmen handler om nogle af de personer, der stod  bag tilblivelsen af spillet. Da jeg første gang hørte om det menes jeg at jeg hørte(eller også var det bare rygter), at det drejede sig om en ruminvassion der skulle besejres ved hjælp af rumskibe i forskellige former der skulle passe sammen. Den rigtige ide lyder dog mere interessant, selvom titlen er misvisende, men det drejer sig mere om genkendelighedens værdi.

  Johnny42 9-08-22 22:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen