Pedro Pascal er i forhandlinger med Marvel om rollen som Mr. Fantastic i "Fantastic Four"

Den chilenskfødte skuespillers karriere fortsætter kursen mod stratosfæren.

Den 48-årige Pedro Pascals status som superstjerne er for alvor blevet cementeret de sidste par år. Efter gennembruddet som prinsen Oberyn Martell i "Game of Thrones" fik han hovedrollerne i tv-succeserne "The Mandalorian" og "The Last of Us" – og hans præstation i sidstnævnte sikrede ham for nylig en Emmy-nominering.

Derudover har Pascal storfilm som "Gladiator 2" i støbeskeen, men han får potentielt snart sin mest iøjnefaldende rolle til dato.

Deadline bekræfter nemlig med deres kilder hos Marvel Studios, at Pascal netop nu forhandler med selskabet om hovedrollen som videnskabsmanden Reed Richards i det kommende "Fantastic Four"-reboot.

Ligesom tre af sine venner bliver Reeds forvandlet til en superhelt af kosmiske stråler i det ydre rum, og han anfører dernæst firkløverets team under aliasset Mr. Fantastic – en mand med nogle ekstremt fleksible lemmer.

Læs også: Robert Downey Jr. var tæt på at få en anden Marvel-rolle før "Iron Man"

Mr. Fantastic optrådte faktisk i MCU-filmen "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", og i Sam Raimis film blev rollen spillet af John Krasinski. Men vi har længe vidst, at Krasinski næppe ville gentage rollen.

Det er stadig ikke 100% sikkert, at Pascal ender med at få rollen, men chancerne er gode ifølge Deadline. Marvel Studios håber på at tage hul på optagelserne tidligt i 2024, så produktionen ikke kommer i karambolage med skabelsen af 2. sæson af "The Last of Us". Marvel satser på at hyre resten af filmens cast i de kommende dage og uger, så snart aftalen med Pascal (forhåbentlig) kommer på plads.

Den nye "Fantastic Four" instrueres af "WandaVision"-instruktøren Matt Shakman, som i 2022 forlod den næste "Star Trek"-film for at overtage Marvel-projektet. Hvis alt går efter planen, så udkommer filmen i maj 2025.

Kommentarer

Pedro Pascal er i forhandlinger med Marvel om rollen som Mr. Fantastic i "Fantastic Four"

 • 1

  "Fleksible lemmer"

  Den har jeg set! Men den var ikke fra Marvel...

  Nickell16-11-23 10:17

 • ★★★★★★0

  Jeg kan godt lide Pedro Pascal - men han ligner godt nok ikke den Mr. Fantastic jeg kender.

  Wayne16-11-23 11:11

 • ★★★★1

  Alene pga. Daddy Pedro er jeg frisk.

  NSF16-11-23 11:14

 • ★★★0

  Jeg kan godt lide Pedro Pascal - men han ligner godt nok ikke den Mr. Fantastic jeg kender.

  Enig - lidt weird. Men det vender man sig nok til. 

  Gormanden16-11-23 23:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen