"Scream": Et kendt ansigt spøger på gyserens første plakat

Ghostface vender snart tilbage i biografmørket.

Det er ti år siden, at den maskerede dræber Ghostface sidst terroriserede alverdens biografgængere i "Scream 4". Den næste film bærer blot titlen "Scream", men er angiveligt en fortsættelse og ikke et reboot.

Filmens (noget uopfindsomme) titel kommer dog ikke som den store overraskelse, idet mange nyere gyser-fortsættelser har båret samme navn som deres forgængere, inklusive "The Thing" fra 2011 og senest "Halloween".

Og mens vi stadig venter på den første trailer til gyserfranchisens næste kapitel, så har Paramount Pictures netop frigivet filmens første, stemningsmættede plakat, som kan ses herunder.

SE OGSÅ: "I Know What You Did Last Summer"-serie på vej. Se den første trailer

Den nye "Scream" er instrueret af makkerparret bag horror-hittet "Ready or Not", Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett. Foran kameraet vender Neve Campbell tilbage som seriens slagkraftige heltinde, Sidney Prescott, som nok en gang jages af Ghostface.

Flere af de forrige films skuespillere – nærmere bestemt Courteney Cox, David Arquette og Marley Shelton – tropper også op i "Scream", og rollelisten byder også på navne som Melissa Barrera, Jack Quaid og Dylan Minnette.

"Scream" får os forhåbentlig til at skråle i biografmørket, når den udkommer i januar 2022.

Kommentarer

"Scream": Et kendt ansigt spøger på gyserens første plakat

 • ★★★★0

  Klar 

  Babo11-10-21 18:46

 • ★★★★★★0

  Den skal klart streames når muligt:)

  T. Nielsen11-10-21 19:10

 • ★★★★0

  Jeg overvejer at gense de gamle op til. Kan knap nok huske 3’eren og 4’eren (selvom 4’eren er den jeg sidst så). Ville virkelig også gerne snart se sæson 3 af Scream-serien, men den kommer åbenbart aldrig til Danmark.

  David Lund11-10-21 21:23

 • 0

  Stream

  Nickell11-10-21 21:29

 • 0

  Nice...

  Jeg har set de første 3 film 3 gange i biografen, hvor tredje gang var til et scream marathon i Stege biograf og 4'eren to gange i Middelfart biograf. Min favorit er 2'eren. Åbningsscenen med Jada Pinkett Smith og Omar Epps er for vild. Kan bedre lide 3'eren end 4'eren.

  Venter dog med at se 5'eren til den udkommer på Blu Ray.

  Det kunne derudover, godt tænkes at jeg køber den på udgivelsesdatoen.

  Ryder66611-10-21 21:44

 • 0

  Jeg overvejer at gense de gamle op til. Kan knap nok huske 3’eren og 4’eren (selvom 4’eren er den jeg sidst så). Ville virkelig også gerne snart se sæson 3 af Scream-serien, men den kommer åbenbart aldrig til Danmark.

  Jeg må ærligt talt indrømme at jeg blev pænt skuffet over serien.

  Det virkede mere som et brand, baseret på filmene, hvor den rent plotmæssigt, ikke dannede relation til filmene, udover titlen. Dernæst, var humoren in your face plat, hvor det fungerede langt bedre i filmene. Censuren var også en tand lavere, jeg mener at serien lå på TV-14, hvilket vel svarer til filmverdens PG-13.

  Ergo var serien plat og noget mere blodfattig

  Ryder66611-10-21 22:01

 • ★★★★0

  Jeg var rigtig godt underholdt af de to første sæsoner. Der er klart kritikpunkter, og jeg skulle liiige et par afsnit ind, før jeg var hooked. Men rundt regnet synes jeg de to første sæsoner ligger kvalitetsmæssigt over 3’eren og 4’eren af filmene.

  David Lund11-10-21 22:16

 • ★★★★0

  Husker stadigvæk 1’eren og scenen med Drew Barrymore, første scene der indikerede Wes Craven ville noget andet med den her film, ja scenen og filmen er parodieret gentagende gange, men første gang jeg så dem, var det noget nyt for mig. Jamie Kennedy er ingen stor actor men var perfekt cast til hans rolle i den.

  Den seneste film var ikke noget rigtig, bortset fra scenen med Kristen Bell i starten den får mig stadigvæk til at grine.

  Elwood11-10-21 22:35

 • ★★★★0

  Jeg har kun set et par afsnit men opgav hurtigt serien. Den havde ingen interesse. Jeg har set alle filmene, men det er egentlig kun etteren jeg holder af. Åbningen er noget af det bedste!

  Babo12-10-21 07:24

 • ★★★★★★0

  Etteren er også (stadig) god og underholdende som en metafilmisk joke på genren, samtidig med at den også fungerer udemærket som slashergys. De andre har aldrig sagt mig noget og serien har jeg aldrig haft interesse i. Ved heller ikke hvor god jeg tror endnu et opkog på historien kan forventes at blive. Men time will tell. Jeg har dog begrænsede forventninger.

  T. Nielsen12-10-21 09:38

 • ★★★★0

  Jeg har længe ventet andre overtog den serie, da jeg synes Craven hurtigt kørte af sporet. Ready or Not havde sine momenter og tror det passer til instruktørerne. 

  Babo12-10-21 12:48

 • 0

  Ddt bliver lidt specielt uden Wes Craven. Scream er for mig den gyserserie, der bedst holder niveau, hvor ingen af dem falder igennem. 1 og 2 i Nightmare on Elm Street + New Nightmare var gode, og  i andre serier bliver de som regel dårligere og dårligere jo længere serien varer.

  De oprindelige skuespillere er tilbage. Spændende at se hvad et nyt kreativt team kan få ud af det.

  Johnny4212-10-21 15:30

 • ★★★★★★1

  Jeg har længe ventet andre overtog den serie, da jeg synes Craven hurtigt kørte af sporet. Ready or Not havde sine momenter og tror det passer til instruktørerne. 

  Det sidste er jeg enig med dig i. Umiddelbart et fornuftigt valg. Det første er ikke noget jeg har ventet på i den forstand, da serier ikke har min største interesse, uden at jeg da skal se den. Rater jeg den 7/10 er jeg tæt på at være positivt overrasket.

  T. Nielsen12-10-21 16:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen