"Uncharted": Det vrimler med superstjerner på ny plakat til spilfilmatiseringen

Der er ikke engang plads her på Moovys forside til også at vise Tom Hollands kønne ansigt.

Inden for de seneste par uger har vi både fået en spritny trailer til eventyrfilmen "Uncharted" (som tilmed afslørede, at vor egen Pilou Asbæk har en birolle i filmen) samt det første actionfyldte klip fra filmatiseringen af Naughty Dogs populære PlayStation-spil.

Og nu har Sony Pictures netop frigivet en ny plakat til "Uncharted"-filmen, som desværre ikke byder på Asbæks navn eller ansigt, men som til gengæld prydes af en håndfuld andre filmstjerner. Plakaten kan ses herunder.

Se også: "Uncharted": Se det første vilde klip fra actioneventyret

Som plakaten understreger, har Tom Holland ("Spider-Man: No Way Home") den helt store hovedrolle i "Uncharted" – han spiller en yngre udgave af den sjove og slagkraftige skattejæger, som man styrer i Naughty Dogs spilserie: Nathan Drake.

At dømme ud fra plakaten har Mark Wahlberg filmens næststørste rolle. Wahlberg blev i tidernes morgen sat i forbindelse med rollen som Drake, men i stedet spiller han heltens ældre følgesvend, Sully.

Derudover medvirker Antonio Banderas som en gådefuld rigmand, mens Tati Gabrielle og Sophia Ali optræder som de hårdtslående kvinder Braddock og Chloe Frazer, henholdsvis.

"Uncharted" lander i de danske biografer den 10. februar. Som man også kan se på nedenstående plakat, så får danskere lov til at se filmen godt en uge før USA's biografgængere:

Kommentarer

"Uncharted": Det vrimler med superstjerner på ny plakat til spilfilmatiseringen

 • ★★★★0

  Jebus den er jo næsten endnu værre end den første. 

  Så meget randomness, men opfylder da Orange Teal og Blue farve spektrumet.

  Elwood14-01-22 10:13

 • ★★★★0

  Det ligner en film, der allerede er glemt inden den udkommer.

  Kruse14-01-22 10:18

 • 0

  Hvor er Pilooooou?

  Sichlau14-01-22 11:31

 • ★★★1

  Vrimler og vrimler. Det er vist så meget sagt.

  Essal14-01-22 11:32

 • ★★★★1

  Hvor er Pilooooou?

  Scene med ham ligner lidt noget fra en after credit eller slutscene så han er nok gemt af vejen, ligesom Wahlberg’s overskæg.

  Elwood14-01-22 12:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen