Første kig på besætningen i animationsserien "Star Trek: Prodigy"

Science fiction-franchisens tiende tv-serie udkommer senere i år på børnekanalen Nickelodeon og på streamingtjenesten Paramount+.

Selskaberne Paramount og CBS har netop løftet sløret for en masse af det nye indhold, der er på vej til den dugfriske streamingtjeneste Paramount+, som tidligere bar navnet CBS All Access.

Og helt som ventet har selskaberne bl.a. en masse nyt "Star Trek"-indhold i støbeskeen, idet den snart 55-årige sci-fi-saga fortsat er en lukrativ franchise med millioner af fans over hele kloden.

Under et stort, nyligt investormøde blev verden præsenteret for det første kig på karaktererne i animationsserien "Star Trek: Prodigy", som er franchisens tredje animationsserie, men den første af slagsen, som går målrettet efter de yngste tv-seere.

Læs også: Kultinstruktøren David Cronenberg får fast birolle i "Star Trek"-serie

Herunder kan du se hele besætningen fra den computeranimerede serie, som vel at mærke udelukkende består af rumvæsner – vel at mærke seks unge og lovløse af slagsen, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen.

Det kreative arbejde på "Star Trek: Prodigy" superviseres af det Emmy-belønnede makkerpar Kevin Hageman og Dan Hageman ("The Lego Movie", Trollhunters", "Ninjago"). Den første sæson vil bestå af i alt 10 afsnit.

Vi ved i øvrigt, at skuespilleren Kate Mulgrew har været i lydstudiet og gentaget sin rolle som kaptajn Kathryn Janeway, som hun i sin tid spillede foran kameraet i hele syv sæsoner af "Star Trek: Voyager" (1995-2001).

Ud over den første sæson af "Star Trek: Prodigy" er der også nye sæsoner af "Star Trek: Discovery", "Star Trek: Lower Decks" og "Star Trek: Picard" samt en ny serie om den hemmelige organisation Section 31 og en serie om Spocks tidlige rumeventyr på tegnebrættet.

Vi ved stadig ikke, nøjagtig hvornår "Star Trek: Prodigy" udkommer, eller hvor/hvornår serien bliver tilgængelig for trekkies uden for USA, hvor Paramount+ endnu ikke er tilgængelig.

Kommentarer

Første kig på besætningen i animationsserien "Star Trek: Prodigy"

 • ★★★★★★0

  Skal da love for der er gået "Star Wars" i Trekkien.............

  T. Nielsen26-02-21 11:18

 • ★★★★★0

  Jeg var godt nok lidt loren ved tanken om SÅ meget Trek på én gang. Men 3. sæson af "Discovery" og 1. sæson af "Lower Decks" var fremragende, og 1. sæson af "Picard" lagde et solidt fundament for fortsættelserne. Jeg er sgu optimistisk!

  The Insider26-02-21 11:43

 • ★★★★★1

  Sådan får man voksne mennesker til at se tegneserier til børn ;)

  Hverken Picard, Discovery eller Lower Decks er på højde med det bedste Star Trek, men det behøver det heller ikke. Det er bundsolide serier, som alle er en værdig del af kanon. 

  Og Section 31 ser jeg frem til.

  Guldager26-02-21 12:01

 • 0

  Ser ligeledes frem til Section 31 - synes det er et ret interessant hjørne af Starfleet. Synes det var nogle af de bedste episoder når section 31 er med.

  Lower Deck var et ganske fint bekendtskab uden at være prangende (fint 23min kill time afsnit)

  Dominar Rygel XVI26-02-21 18:46

 • ★★★0

  Jeg var godt nok lidt loren ved tanken om SÅ meget Trek på én gang. Men 3. sæson af "Discovery" og 1. sæson af "Lower Decks" var fremragende, og 1. sæson af "Picard" lagde et solidt fundament for fortsættelserne. Jeg er sgu optimistisk!

  Kommer der monstro en klassisk anmeldelse af ST:D sæsoner? (som i "gamle" dage)

  OG:

  Picard S01 var "et solidt fundament"? Bevares! Du må/SKAL vide bedst...Jeg var nok aldrig en 'ægte' Trekkie..alligevel. 

  Gasivodo27-02-21 08:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen