Trailer: "Den sidste gentleman"-instruktør giver liv til mørk Kong Arthur-fortælling

Manden bag "Den sidste gentleman" og "A Ghost Story" er klar til at dykke ned i mørk fantasy-fortælling.

David Lowery må siges at være en alsidig filmmager. Fra at være klipper og fotograf på en håndfuld små lavbudgetsfilm har han siden lavet alt fra indie-darlingen "A Ghost Story", Disney-filmen "Peter og dragen" og senest Robert Redfords svanesang, "Den sidste gentleman", som havde premiere sidste år.

Nu er den amerikanske instruktør klar med sit næste projekt, "The Green Knight", som ligner en solid mellemting af det kommercielle og smalle.

Filmen er baseret på en berømt Kong Arthur-legende, der blandt andet har inspireret Tolkiens forfatterskab og handler om Kong Arthurs uforsvarlige nevø, Sir Gawain. Gawain tager ud på en rejse for at bekæmpe den grønne ridder, et stort grønt væsen, men på hans færd må han bevise sit værd overfor de mange mennesker og udfordringer, han møder på vejen.

"Slumdog millionaire"-stjerne i front

I hovedrollen som Sir Gawain ses Dev Patel, der er bedst kendt for sit gennembrud tilbage i 2008 med "Slumdog Millionaire", mens Sean Harris ("Mission: Impossble - Fallout") spiller Kong Arthur. Derudover udgøres rollelisten af prominente navne som Alicia Vikander, Joel Edgerton, Ralph Ineson og Barry Keoghan.

"The Green Knight" instrueres og skrives af David Lowery, mens det ombejlede produktions- og distributionsselskab A24 står bag. Filmen får premiere i USA 29. maj, mens en dansk biografpremiere endnu ikke er fastsat.

Du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

"Den sidste gentleman"-instruktør giver liv til mørk Kong Arthur-fortælling

  • ★★★★★0

    Ser fedt ud! “A Ghost Story” var fantastisk og “The Old Man & the Gun” var ganske charmerende, så jeg ser frem til denne David Lowery-film.

    Kruse14-02-20 16:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen