Trailer: Ruby Rose uddeler håndmadder i første klip fra "The Doorman"

"The Meg"- og "Batwoman"-skuespilleren deler tæsk ud med en brandslukker!

Den tatoverede og slagkraftige Ruby Rose er inden for de seneste år blevet et navn inden for actiongenren, hvor det er blevet til hårdtslående roller i film som "xXx: Return of Xander Cage", "John Wick: Chapter 2", "The Meg" og tv-serien "Batwoman", som skuespilleren forlod tidligere på året.

Nu er Ruby Rose så klar på at dele håndmadder ud på ny i den kommende actionthriller "The Doorman", som du nu kan se det første klip fra.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "THE MEG"

"The Doorman" omhandler en hjemvendt soldat, der får arbejde som dørmand på en velanset klub i New York. Her ryger hun i konflikt med en voldelig bande og deres onde leder, som også inddrager hendes søster i konflikten.

Ruby Rose spiller dørmanden, som i nedenstående klip uddeler solide tæsk med en brandslukker. Derudover spiller den franske legende Jean Reno ("Léon") filmens skurk.

"The Doorman" udkommer digitalt 9. oktober i Amerika, mens en Blu-ray- og dvd-udgivelse følger 13. oktober. En dansk premieredato kendes ikke, men i mellemtiden kan du se klippet herunder:

Kommentarer

Ruby Rose uddeler håndmadder i første klip fra "The Doorman"

  • ★★★★★0

    Jeg har lige lagt mærke til, at det er Ryuhei Kitamura der instruerer! Selvom den ikke ser så stærk ud, plejer han at kunne gøre det meste ret underholdende. Og så stod han jo bag kulthittet Versus, som alle bør se! Yakuza/samurai/zombiefilm i højt gear =)

    David Lund 8-10-20 13:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen