Trailer: Leonardo DiCaprio bakser med loven i den sidste trailer til Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon"

Scorseses historiske storfilm har biografpremiere i morgen.

Vi er nu blot et enkelt døgn fra biografpremieren på Martin Scorseses nyeste opus: "Killers of the Flower Moon".

Og Apple, der har været med til at producere filmen, har netop frigivet en sidste, actionfyldt trailer til "Killers of the Flower Moon", som er læsset med Scorseses varemærker – fra grådige gangstere over brutal vold til Robert De Niro og Leonardo DiCaprio i hovedrollerne. Traileren kan ses herunder.

"Killers of the Flower Moon" foregår i 1920'erne og handler om mordene på en række oprindelige amerikanere i USA, der fører til en stor FBI-efterforskning, som inddrager selveste J. Edgar Hoover.

DiCaprio spiller Ernest Burkhart, som er nevø til en magtfuld kvægfarmer, der spilles af De Niro. Burkhart er gift med en indfødt amerikansk kvinde, og han vikles ind i mordgåden, som efterforskes af FBI-agenten Tom White, der spilles af Jesse Plemons ("Battleship").

Se også: "Killers of the Flower Moon": Martin Scorsese taler om sin passion for projektet i ny video

Ud over De Niro, DiCaprio og Plemons byder rollelisten på navne som Lily Gladstone, Brendan Fraser, Scott Shepherd, Pat Healy, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Gary Basaraba, Jason Isbell og Sturghill Simpson.

"Killers of the Flower Moon" udkommer som sagt i de danske biografer i morgen, og filmen kan bl.a. opleves i knivskarp 4K i FORMAT Biograf – book billetter her. Netop i FORMAT kan I komme til en særvisning af filmen den 25. oktober, hvor den danske lyddesigner Peter Albrechtsen taler om storfilmens lydside – billetter til dét arrangement kan købes her.

I øvrigt kan I meget snart se Moovy TV's eksklusive video-interviews med to af filmens skabere: den Oscar-nominerede kostumier Jacqueline West ("The Revenant", "Dune") og den Oscar-belønnede lyd-mixer Mark Ulano ("Titanic", "The Hateful Eight").

Den spritnye trailer kan ses her:

Kommentarer

Leonardo DiCaprio bakser med loven i den sidste trailer til Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon"

  • ★★★★★★0

    Hvis den trailer bare holder halvdelen af det den lover bliver det helt genialt!

    Wayne18-10-23 13:34

  • 0

    Min lokale Nordisk Film biograf viser filmen en af deres mindre sale :( 

    Det er vel fordi, at det er en Apple-film? 

    steadi18-10-23 14:25

  • 0

    Tilføjelse til eget indlæg: at det er en Apple film OG varer 3,5 time. 

    steadi18-10-23 15:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen