Trailer: Ny trailer til første del af Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

Og helt som ventet er mindst halvdelen af traileren i slowmotion.

Zack Snyders passionerede fanskare kan glæde sig over, at der nu blot er en måneds tid til, at filmmagerens næste opus lander på Netflix: "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire". Og en ny trailer er netop landet, og den kan ses herunder.

Som titlen fastslår, er der tale om første del af Snyders todelte sci-fi-saga om en ung kvinde med en gådefuld fortid (Sofia Boutella), som forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, der forhåbentlig kan besejre galaksens onde kræfter.

Oven på Snyders store seertalsucces, "Army of the Dead", er "Rebel Moon" det næste store samarbejde mellem Netflix og instruktøren bag "300" og "Watchmen", som vi interviewede om hans førnævnte zombie-hit i 2021:

Se også: Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

"Rebel Moon" er baseret på en gammel idé, som Snyder havde til en "Star Wars"-film, der var kraftigt inspireret af Akira Kurosawas ikoniske samuraifilm.

Ud over førnævnte Boutella byder rollelisten på prominente stjerner som Ed Skrein, Anthony Hopkins, Cary Elwes, Jena Malone, Corey Stoll, Ray Fisher, Charlie Hunnam og Djimon Hounsou.

Del 1 af "Rebel Moon" lander på Netflix den 22. december, mens Del 2, "The Scargiver", udkommer 19. april 2024. Se den nye trailer her:

Kommentarer

Ny trailer til første del af Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

  • 0

    Bare kom med den :)

    Geekalot13-11-23 12:44

  • 0

    Uheldigvis skal man nok til USA for at se den i biografen. Nu da Dune 2 er udskydt er det det eneste store rum-eventyr resten af året. Hvis WB havde haft lidt mere is i maven, eller bare nøjedes med ad udskyde premieren et par uger, så kunne de have gjort rent bord. Det her vil koste dem.

    Johnny4213-11-23 16:51

  • 0

    Cary Elves!

    Nickell15-11-23 00:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen