Moovy TV: "Langt fra andedammen"-interview med Elizabeth Banks og Kumail Nanjiani

Nej, det er ikke en and – vi har vitterligt talt med to af Hollywoods sjoveste stjerner om deres roller i Illuminations nyeste animationsfilm.

Juleaften ligger lige rundt om hjørnet, og det er selvfølgelig ensbetydende med, at der snart serveres en masse ænder ved landets middagsborde.

Men inden da kan man se nogle spillevende fugle i de danske biografsale, for i morgen er der dansk biografpremiere på "Langt fra andedammen" (på engelsk: "Migration"), hvor vi møder en andefamlie, der tager hul på et vildt eventyr.

Filmen er produceret af Illumination, der står bag gigantiske animationshits som "Grusomme mig", "Minions" og senest "Super Mario. Bros Filmen".

Læs også: "Grusomme mig 4" udkommer i 2024

Og Moovy TV har talt med to af de Hollywood-navne, der har vakt ænderne til live i lydstudiet: Kumail Nanjiani ("Welcome to Chippendales") og Elizabeth Banks ("Brightburn").

Og pudsigt nok taler vi bl.a. med Nanjiani og Banks om deres forhold til andekød – og vi diskuterer også alt fra halspastiller, koffein og "The Boys" til forskellen på animation og live-action og meget, meget mere...

"Langt fra andedammen" får som sagt dansk biografpremiere i morgen, den 21. december, og vores komplette interview med Kumail Nanjiani og Elizabeth Banks kan ses her:

Kommentarer

"Langt fra andedammen"-interview med Elizabeth Banks og Kumail Nanjiani

  • ★★★★★1

    Elizabeth Banks er - og har altid været - virkelig herlig. Dejlig kemi mellem jer alle tre - og virkelig sjove afslutningsreplikker 

    chandler7520-12-23 19:52

  • ★★★★★0

    Elizabeth Banks er - og har altid været - virkelig herlig. Dejlig kemi mellem jer alle tre - og virkelig sjove afslutningsreplikker 

    Haha, ja, jeg var også særligt glad for slutdelen :D jeg håbede netop på et svar à la det! 

    The Insider21-12-23 11:33

  • ★★★★★1

    Cromwell, will remember this

    Elwood21-12-23 12:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen