Trailer: Første trailer til James Wans nye gyser "Malignant"

Manden bag "The Conjuring", "Insidious" og "Saw" er snart aktuel med endnu en grum gyser.

Efter en lille afstikker til havets dyb i "Aquaman" føjer den garvede gyserinstruktør James Wan snart endnu en horrorfilm til et CV, der allerede prydes af film som "The Conjuring", "Insidious" og den første "Saw" – Wan disker nemlig snart op med "Malignant".

Wan er altså en af nyere filmhistories mest succesfulde filmmagere inden for gysergenren, og inden han tog hul på optagelserne til DC's næste "Aquaman"-film, fik han færdiggjort "Malignant", der snart får lejlighed til at terrorisere vores mareridt.

Læs også: James Wan producerer ny "Knight Rider"-film

I filmen spiller Annabelle Wallis ("The Mummy", "Kong Arthur: Legenden om sværdet") en uheldig kvinde, der hjemsøges af blodige dagdrømme, hvor andre mennesker myrdes. Hun finder dog hurtigt ud af, at hendes drømme skildrer virkelige forbrydelser – og at forbryderen kommer tættere og tættere på hende i den virkelige verden...

Wan har selv udtænkt filmens historie sammen med den rumænske skuespiller Ingrid Bisu, som bl.a. medvirkede i gyserne "The Nun" og "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", som Wan producerede. Akela Cooper ("American Horror Story") har finpudset drejebogen.

"Malignant" lander efter planen i de danske biografer den 9. september, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Første trailer til James Wans nye gyser "Malignant"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen