Trailer: Ny actionfyldt trailer til Marvels "Black Widow"

Den længe ventede Marvel-film udkommer omsider i biograferne og på Disney+ til juli.

Det er næsten halvandet år siden, at Marvel udgav den første trailer til "Black Widow" – det kommende MCU-actionbrag om heltinden af samme navn, som er blevet spillet af Scarlett Johansson i talrige film siden "Iron Man 2" fra 2010.

"Black Widow" var oprindeligt udset til at få biografpremiere i april 2020, men coronapandemien har flere gange udskudt filmens udgivelsesdato, og forleden kom det frem, at den udkommer samtidigt i biograferne og på Disney+ (mod særlig ekstrabetaling) den 9. juli.

Og nu hvor Marvel-fans over hele kloden omsider snart får filmen at se, har Marvel frigivet en splinterny trailer til "Black Widow", der kan ses herunder.

Læs også: Første afsnit af "The Falcon and The Winter Soldier" er den mest sete premiere på Disney+

"Black Widow" skildrer begivenhederne op til "Avengers: Infinity War" og "Avengers: Endgame".

I filmen tørner Black Widow sammen med superskurken Taskmaster – en gådefuld person, der kan efterligne andre menneskers bevægelser helt perfekt. Ud over Johansson medvirker bl.a. David Harbour ("Hellboy"), Florence Pugh ("Little Women"), Rachel Weisz ("The Favourite") og William Hurt ("Captain America: Civil War").

Som sagt udkommer "Black Widow" den 9. juli, og den seneste trailer, som byder på en masse hidtil uset materiale fra filmen, kan ses her:

Kommentarer

Ny actionfyldt trailer til Marvels "Black Widow"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen