Trailer: Ondskaben ulmer i ny trailer til "The Exorcist: Believer"

50 år efter originalen tørner Ellen Burstyn igen sammen med helvedes dæmoner.

Her en måneds tid før biografpremieren på "The Exorcist: Believer" har Universal Pictures frigivet en ny, skrækindjagende trailer til horror-franchisens nyeste kapitel. Den kan ses herunder.

Som vi skrev tilbage i 2021, så kommer der simpelthen en ny "Eksorcisten"-filmtrilogi. Den oprindelige "Eksorcisten" fik adskillige fortsættelser, inklusive den udskældte "Exorcist II: The Heretic" og den mere velansete "The Exorcist III".

"The Exorcist: Believer" ser dog bort fra alle andre film i serien ud over originalen fra 1973. Og Ellen Burstyn, som spillede moderen til en dæmonbesat pige i den første film, gentager rollen i den nye film.

Se også: Jigsaw er tilbage i første gyselige trailer til "Saw X"

I "The Exorcist: Believer" er det dog ikke én bare én pige, men to veninder, som er blevet overtaget af skrækindjagende væsner fra underverdenen.

Leslie Odom Jr. ("Hamilton", "One Night in Miami...") spiller faderen til den ene af pigerne, og han får hjælp af Burstyns karakter i kampen mod de onde ånder.

Bag kameraet finder vi David Gordon Green, som instruerede alle de tre nye "Halloween"-film ("Halloween", "Halloween Kills", "Halloween Ends"), og han har udarbejdet manuskriptet sammen med gyserveteranen Scott Teems ("Insidious: The Red Door"), komikeren Danny McBride ("Eastbound & Down") og den relativt ukendte Peter Sattle ("Broken Diamonds").

Husk i øvrigt, at I kan gense den oprindelige "Eksorcisten" i FORMAT Biograf tirsdag den 12. september. Moovy tropper op og introducerer William Friedkins uomgængelige gyserklassiker. Køb billetter her.

"The Exorcist: Believer" slipper dæmonerne fri i de danske biografer den 12. oktober, og fortsættelsen – "The Exorcist: Deceiver" udkommer i april 2025. Den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Ondskaben ulmer i ny trailer til "The Exorcist: Believer"

 • ★★★★★0

  Kommer den så før i DK end i USA på grund af Eras Tour filmen i USA. Det sku egentlig meget munter at tænke på.

  Elwood 6-09-23 20:33

 • 1

  /OT Billedet ligner Stellan Skarsgaard i tyk baby makeup

  HelmerJ 7-09-23 08:08

 • 0

  Bare Green ikke laver en Kills og endnu mindre en Ends! Men tre film som den første Halloween hvilket var langt over middel IMO.

  ccbj 8-09-23 11:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen