Trailer: Se første trailer til Netflix og Duncan Jones' stort anlagte sci-fi "Mute"

"Moon"-instruktøren Duncan Jones' passionsprojekt er lige på trapperne.

Sci-fi-fortællingen "Mute" har været Duncan Jones' helt store passionsprojekt, og han har forsøgt at få det realiseret i mere end tolv år. I mellemtiden er det blevet til den kritikerroste "Moon" fra 2009 og blockbuster-floppet "Warcraft" fra 2016, men nu er det endelig lykkedes at få realiseret hjertebarnet. I samarbejde med Netflix har Jones kreeret sin kommende film, og første trailer er netop landet op til næste måneds premiere.

"Mute" foregår i Berlin anno 2052 og handler om bartenderen Leo. Han har som barn været ude for en ulykke og har mistet evnen til at tale, og det eneste lyspunkt i hans tilværelse er nu kæresten Naadirah. Da Naadirah en dag forvinder sporløst, starter Leos søgen, der hurtigt fører ham til byens skumle underverden. Hans eneste tilbagevendende spor er to amerikanske kirurger, så Leo er tvunget til at blive i den mystiske underverden for at finde sit livs kærlighed.

Alexander Skarsgård ("True Blood") indtager hovedrollen som bartenderen Leo, mens den relativt ukendte Seyneb Saleh spiller kæresten Naadirah. Derudover kan Paul Rudd ("Ant-Man") og Justin Theroux ("Mulholland Drive") ses som de to kirurger.

Filmen får premiere på Netflix 23. februar.

Kommentarer

Se første trailer til Netflix og Duncan Jones' stort anlagte sci-fi "Mute"

  • ★★★0

    Det er ikke svært at se, hvor inspirationen kommer fra, men håber han kommer ovenpå efter den hæslige Warcraft. 

    Babo31-01-18 16:34

  • ★★★0

    Ikke en synderlig god trailer på trods af at indholdet bestemt ser interessant ud.

    Kruse31-01-18 19:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen