Både Bill og Alexander Skarsgård er angiveligt i spil til rollen som Lex Luthor i "Superman: Legacy"

Takket være "Battleship" kan storebror Alexander trods alt fremvise et lidt mere imponerende CV...

For godt en uge siden løftede instruktøren James Gunn sløret for, hvem der skal spille Superman og hans bedre halvdel, Lois Lane, i den kommende "Superman: Legacy".

David Corenswet ("Pearl") og Rachel Brosnahan ("House of Cards") skal spille de to hovedroller i Gunns nye "Superman"-film, som kickstarter en helt ny æra inden for DC's filmunivers. I de kommende år får vi også bl.a. en ny "Batman"-film med titlen "The Brave and the Bold" samt "Supergirl: Woman of Tomorrow" om Clark Kents superkusine.

Men hvem skal monstro spille Supermans ærkefjende, den udspekulerede Lex Luthor, i "Superman: Legacy"? Ifølge The Hollywood Reporter er der flere kandidater i Gunns søgelys – herunder to brødre.

Læs også: Kevin Smith håber stadig, at Nicolas Cage får sin egen Superman-film

Det er nærmere bestemt de svenske skuespillere Bill og Alexander Skarsgård, som p.t. duellerer om rollen som Luthor.

Den 32-årige Bill har tidligere medvirket i superheltefilmen "Deadpool 2", men han er nok bedst for rollen som dræberklovnen Pennywise i de to nyere "It"-film. Den 46-årige Alexander er bl.a. kendt for roller i film som "The Northman", "The Legend of Tarzan" og (ikke mindst) "Battleship".

THR skriver dog også, at Nicholas Hoult ("The Menu", "Mad Max: Fury Road") også er i spil til rollen som Luthor. Faktisk har Hoult allerede været til audition på rollen, før Gunn valgte at inddrage Hoult i kampen om rollen som selveste Superman, som den engelske skuespiller altså tabte til førnævnte David Corenswet.

Hvorom alting er, så finder vi formentlig snart ud af, hvem den nye Lex Luthor bliver. I DCEU-filmene (såsom "Batman v Superman: Dawn of Justice") blev rollen spillet af Jesse Eisenberg.

"Superman: Legacy" går snart i produktion og udkommer i juli 2025.

Kommentarer

Både Bill og Alexander Skarsgård er angiveligt i spil til rollen som Lex Luthor i "Superman: Legacy"

 • 0

  Svensk? Så var Jesse Eisenberg umiddelbart et bedre castingvalg. Men som med alting venter jeg med bedømmelsen til selve filmen. Jeg håber bare han bliver en skræmmende kraft, som i de animerede serier. Det er ikke rigtigt lykkedes i filmene.

  Johnny42 7-07-23 22:03

 • ★★0

  Der findes kun én Lex Luthor, og det er efter min mening Michael Rosenbaum Smallville...

  Ryder666 7-07-23 22:11

 • 0

  Kunne sagtens se Nicholas Hoult spille Luthor mere end nogle af Skarsgaard-herrerne. Kunne være spændende at se ham i den type skurkerolle.

  larsnoergaard 8-07-23 09:42

 • 0

  Uhh, Alexander Skarsgaard... Men Hoult er også interessant...

  Nickell 9-07-23 11:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen