"Cats" er blevet nomineret til en prestigefyldt(!) pris

Det var da lige godt kattens! Det nedsablede megaflop er blevet nomineret til en Grammy.

Folkene bag filmmusicalen "Cats" har formentlig kæmpet en brav (og forgæves) kamp for at komme videre med deres liv og glemme deres tilknytning til filmen, idet "Cats" er blevet nedsablet og hånet af praktisk talt alle kritikere og de få biografgængere, der så filmen i biffen, hvor den blot indtjente 74 mio. dollars på verdensplan – altså 21. mio dollars færre, end filmen havde kostet at producere.

Andrew Lloyd Webber, som skrev den oprindelige Broadway-musical, betegnede også for nylig filmen som "latterlig", og i foråret vandt "Cats" hele seks Razzie-priser – altså de knap så eftertragtede priser, der hylder de værste præstationer i filmbranchen både foran og bag kameraet.

Læs også: Manden bag "Cats"-musical: Filmen var latterlig

Men nu er "Cats" faktisk blevet nomineret til en eftertragtet pris. Sangen "Beautiful Ghosts", som førnævnte Webber skrev sammen med popstjernen Taylor Swift til filmen, er blevet nomineret i kategorien Bedste sang skrevet til visuelle medier.

"Beautiful Ghosts" skal konkurrere mod "Carried Me With You" fra Pixars "Fremad", "Into the Unknown" fra "Frost 2", "Stand Up" fra "Harriet" samt Billie Eilishs Bond-sang "No Time to Die", som er blevet nomineret, selvom den 25. Bond-film er blevet udskudt til næste år. Du kan i øvrigt se musikvideoen til den sang her.

Grammy-priserne uddeles den 31. januar, så dér finder vi ud af, om de stakkels folk bag "Cats" endelig får noget at juble over.

Kommentarer

"Cats" er blevet nomineret til en prestigefyldt(!) pris

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen