"Fargo"-skaber bekræfter: Min "Star Trek"-film fokuserer på helt nye karakterer

Noah Hawley indrømmer dog også, at hans "Star Trek"-projekt er blevet lagt på is.

På seriefronten lever "Star Trek" i bedste velgående. Nye sæsoner af "Star Trek: Discovery" og "Star Trek: Picard" er på vej, animationsserien "Star Trek: Lower Decks" er for nylig udkommet i USA, og mindst tre andre nye "Star Trek"-serier er i støbeskeen – deriblandt animationsserien "Star Trek: Prodigy" og en live-action serie om en ung Spock.

Men på filmfronten er "Star Trek"-franchisen gået lidt mere ned i gear. Eller ned i warp-hastighed, om man vil. Tilbage i november 2019 kom det frem, at den Emmy-belønnede skaber af tv-serierne "Legion" og "Fargo", Noah Hawley, skulle skrive og instruere den 14. "Star Trek"-spillefilm.

Samtidig er tre andre "Star Trek"-film på tegnebrættet: én med Quentin Tarantino som idémand, én med holdet fra "Star Trek Beyond" og én med produceren bag "Star Trek II: The Wrath of Khan" ved roret. Det er dog usikkert, hvilket projekt (hvis ikke flere af dem) der ender med at få grønt lys.

Læs også: Chris Pine er klar på mere "Star Trek"

Netop Hawleys førnævnte projekt blev dog for nylig sat på pause, og det bekræfter manden bag tv-succeserne "Fargo" og "Legion" i et nyt interview med Variety, hvor vi også omsider får lidt flere detaljer om Hawleys hidtil gådefulde projekt:

"Vores film handler ikke om Kirk eller Picard. Vi starter helt fra bunden af, så vi kan gøre det, vi gjorde på 'Fargo' hvor man i de første tre timer tænker: 'Ah, det har da intet at gøre med filmen,' og så finder de pengene. Så belønner man publikum med noget, de elsker."

Hawley får altså endelig slået fast, at hans film ikke bliver en direkte fortsættelse til de foregående "Star Trek"-film med Chris Pine og Co. Det antydede filmmageren også helt tilbage i januar. Men hans film vil dog samtidig læne sig op ad franchisens etablerede kanon.

Hawley fortæller desuden, at han faktisk havde færdiggjort manuskriptet til sin "Star Trek"-film og var begyndt at hyre alskens designere, før hans arbejde blev stillet i bero for få måneder siden. Der florerer rygter om, at Hawleys "Star Trek"-film blev lagt på is, fordi den handler om en smitsom virus, der plager galaksen – ikke just et "spiseligt" emne netop nu.

Hawley afviser dog, at hans "Star Trek"-projekt er blevet aflivet, om end han anerkender, at det er blevet lagt på is og går en usikker fremtid i møde.

Kommentarer

"Fargo"-skaber bekræfter: Min "Star Trek"-film fokuserer på helt nye karakterer

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen