Også USA’s skuespillere kårer "Everything Everywhere All at Once" til 2022’s bedste film

Hollywoods producer- og instruktørforbund har også hyldet sci-fi-hittet, som for længst har cementeret sin status som årets Oscar-frontløber.

I sidste uge kårede Hollywoods producerforbund, PGA, "Everything Everywhere All at Once" til 2022's bedste film, efter at instruktørforbundet, DGA, også gav deres hovedpris til filmens instruktører, makkerparret Daniels (Daniel Kwan og Daniel Scheinert), for en uges tid siden.

Og nu har Hollywoods skuespillerforbund, SAG, også kåret den ufatteligt kreative sci-fi-komedie til 2022's bedste film ved at give den prisen Bedste præstation af et helt cast.

Her på Moovy er vi i øvrigt også ellevilde med filmen, som vi gav topkarakter i vores anmeldelse, og som den samlede redaktion også udpegede som 2022's bedste spillefilm:

Læs også: Top 10 bedste film 2022

Faktisk vandt "Everything Everywhere All at Once" hele fire priser under nattens uddeling af SAG-priserne.

Michelle Yeoh vandt prisen for Årets kvindelige hovedrolle, hvor hun således besejrede forhåndsfavoritten Cate Blanchett, som var nomineret for sin præstation i "Tár". Yeohs SAG-sejr giver hendes Oscar-chancer et markant boost, idet hovedparten af det amerikanske filmakademis medlemmer, som uddeler Oscar-priserne, er skuespillere.

Ke Huy Quan vandt som forventet i feltet Årets mandlige birolle – Quan er således den første mandlige skuespiller af asiatisk oprindelse, som vinder en SAG-pris.

Det kom til gengæld som en overraskelse, da Jamie Lee Curtis hjemtog filmens fjerde pris i kategorien Bedste kvindelige birolle. Her var storfavoritten Angela Bassett, som var nomineret for sin indsats som Wakandas dronning i Marvel-hittet "Black Panther: Wakanda Forever".

Du kan i øvrigt gense "Everything Everywhere All at Once" i FORMAT Biograf om aftenen den 12. marts, før hele Oscar-showet transmitteres i salen. Book dine billetter her.

Kommentarer

Også USA’s skuespillere kårer "Everything Everywhere All at Once" til 2022’s bedste film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen